17-11-07

Opgenomen in het ziekenhuis.

24 juni 2007.

De dagen tussen 11 en 24 juni moet ik nog verschillende keren op onderzoek.

Gezien mijn man zijn verlofdagen beter opneemt tijdens de na-operatieve periode, ben ik zeer gelukkig dat mijn zoon G. me steeds vergezelt op deze vooronderzoeken. Daarvoor zal ik hem en mijn schoondochter, die op dat moment reeds 7 1/2 maand zwanger is, steeds dankbaar blijven.

Ik heb al bij al nog geluk, de vooronderzoeken zijn alle gunstig, geen uitzaaiingen gevonden!

Dan is het zover, ik moet die zondag voor 17 uur in het ziekenhuis zijn. Bang voor het ongekende vertrekken we naar Leuven.

In het ziekenhuis wordt ik geïnstalleerd in mijn kamer. Een hoop vragen moeten weer beantwoord worden en tegen 20 uur moeten mijn man en kinderen de deur uit. Ik ben alleen met een lange nacht voor mij.

Gelukkig ben ik, gezien mijn latex-allergie, als eerste op de planning van maandag 25 juni gezet. Al bij al heb ik die nacht kunnen slapen. Ik moet rond 6u30 mij klaar maken en om 7 uur komt men me halen om naar het operatiekwartier te gaan. De operatie op zich is heel goed en heel vlot verlopen en in de vroege namiddag ben ik terug op mijn kamer.

Die week in het ziekenhuis duurt wel lang, maar verloopt zonder speciale gebeurtenissen.

Veel bezoek, veel bloemen en veel kaartjes, dat vond ik al bij al heel tof. Maar het mooiste geschenk kreeg ik van mijn jongste W., hij had toch tijdens een heel moeilijke periode in zijn privéleven als puber, zijn eindexamen voor het 4 jaar latijn-wiskunde moeten doen. Ik vreesde min of meer dat mijn vreselijke ziekte hem misschien kon ontmoedigd hebben, maar ondanks alles, heeft hij heel flink zijn best gedaan en speciaal voor mij een schitterend rapport mee naar Gasthuisberg gebracht. Ik een hele fiere mama.foto2

 

Met één borst, maar al wel een verlopige prothese, en 3 drains verlaat ik dan zaterdag 30 juni het ziekenhuis.

19:20 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey Ik kom je mijn kerstblog voorstellen. Groeten

Gepost door: kyra | 17-11-07

De commentaren zijn gesloten.