19-11-07

Een weekje pijn...? Of toch niet...!

Maandag, 19 november 2007

Het weekend is weer voorbij.  Ditmaal ééntje in "mineur".

Mijn echtgenoot F. is vorige vrijdag met een deftige verkoudheid thuisgekomen.  De voorboden hadden zich reeds de donderdagavond aangekondigd.  Daarom vrijdag maar naar de huisarts, want vrouwlief kan geen microobjes in huis verdragen!  Diagnose:  een zware verkoudheid en een keelontsteking!!!  Vooruit, niet getreurd, er zijn wel erger dingen dan dat, alleen maar zorgen dat ik het niet over krijg, want een weekje ziekenhuis ziet ik niet goed zitten.

Zaterdag en zondag zijn daarom rustig verlopen, man in bed, zoon W. tamelijk veel werk voor de school en ik?...  Ik kreeg ineens de "blogkriebels", dus maar, tussen het wassen en koken in, proberen dat blogje in elkaar te boksen (heb zoiets nog nooit gedaan!).

Het is nu maandagochtend, dag 4 van chemo 5, wat brengt deze dag?  Vorige keer zijn toen al mijn botten en spieren beginnen pijn doen.  Hopelijk heb ik er nu een beetje minder last van.  Gisteren ben ik mijn schouders beginnen voelen, maar ja, dat kan wel zijn van wat telang achter dat computerke te zitten.  Wel heb ik reeds die vieze smaak en dat verbrand gevoel in mijn mond, dat kan nu niks te maken hebben met de computer, dus die stomme mondontsteking is weer op komst.  Hopelijk wordt het niet te erg en kan ik deze chemo weer doorspartelen zonder al te veel problemen.

Mag vandaag niet vergeten mijn schoondochtertje A. even te bellen of te mailen, dat arm schaap moet vandaag, na enkele maanden bevallingsverlof, beginnen werken.  Wat zal ze het moeilijk hebben die kleine spruit in de kribbe achter te laten.  Ik hoop voor haar dat het vlug tijd is voor zoonlief te gaan halen. A., veel plezier op je eerste werkdag als mama. 

 

 

11:48 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.