21-11-07

Regen...

niet alleen buiten, maar ook in mijn lichaam.

Die gehate taxotère.  Wat moet ik toch doen om me een beetje beter te voelen?

Gisteren om 19 uur in bed gekropen, was het daar beter?  Neen...!!! Dus vanmorgen opgestaan met een gevoel, wat vandaag?

Al die botten doen pijn (nu pas besef ik hoeveel er in mijn lijf zitten) en dan die stomme mieren.  Die kruipen door je benen of 't is niks.  Door dat gewiemel van die mieren kan ik niet blijven stil zitten.  Eigenlijk kan ik niks, ellendig voel ik me.  Ik kan niet zitten, niet staan, niet liggen en niet slapen. 

Mijn mond is precies verbrand en proeft naar "vuil, vies vet".  Met mijn smaakpapillen is er blijkbaar ook iets aan de hand.  Toen ik de FEC kreeg, proefde ik niets meer, alles was hetzelfde en ik moest kijken om te weten wat ik in mijn mond stak, toen vond ik dat erg, maar nu?...  Geef mij maar terug de nevenwerkingen van FEC, nu proeft alles zuur!!!  Een boterham is zuur, aardappelen zijn zuur, boontjes: zuur, appelen: zuur, vis:  zuur....  ik kan zo nog een tijdje doorgaan, alles is ZUUR!

Hoe moet ik vandaag doorkomen?  Tot overmaat van ramp heb ik goesting voor en in NIKS.  Ik leef vandaag enkel met de hoop dat de dag vlug doorgaat dan kan ik morgen opstaan en goesting heb voor ALLES, want, ik ben zeker, achter de wolken schijnt de zon!!!

 decoration

Tot later. 

11:06 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.