22-11-07

Regen gaat over in... onweer!!

De dag van gisteren een beetje doorgestrompeld.  Met vallen - letterlijk dit keer, want mijn knieën begeven het soms - en opstaan, met een paar minder pijnlijke momenten, maar ook ogenblikken waarin ik ontdekte dat ik blijkbaar nog niet al mijn botten wist zitten.  Telkens kwamen er een paar nieuwe de kop opzetten.

Tot overmaat van ramp ben ik in de namiddag lichte koorts beginnen krijgen.  Gelukkig bleef die zo'n beetje onder controle en hoefde ik niet naar ziekenhuis te gaan - daar drukken zij erop onmiddellijk te komen bij  een verhoging vanaf 37.5°.
Uiteindelijk ben ik dan maar weer rond 19 uur in mijn bed gekropen, vergezeld van wel duizend mieren, die hun nest in mijn botten maken, en hopend dat het morgen beter gaat.

Maar helemaal rot was die woensdag nu toch ook niet.  Mijn jongste zoon heeft zich echt van zijn beste kant laten zien.  In de namiddag is hij mij blijven gezelschap houden, samen hebben we wat TV gekeken.  Hij is zelfs met onze beagle gaan wandelen en...  hij heeft lekkere cake gebakken!!!

decoration


Dank je W. om zo je best te doen! 

 

08:17 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.