07-12-07

Ik WAS...

De storm en gietende regen zijn me decoration
trouw gebleven en hebben mij, samen met mijn vriendin D., vergezeld naar Leuven.

Na de gebruikelijke vooronderzoeken (bloed prikken, bloeddruk, gewicht en temperatuur nemen) en een kort gesprekje met de oncologe van dienst, werd rond 12u30 die laatste vieze chemo aangekoppeld.

Het kon dit maal niet vlug genoeg voorbij zijn, telkens ik de verpleegster zag, vroeg ik of dat spul niet een beetje vlugger kon druppelen.  Maar neen, onmogelijk!  Dus geduld... decoration
na anderhalf uur - wat in mijn ogen een eeuwigheid leek - verliet die laatste druppel de leidingen om hun reis in mijn aders verder te zetten.  Blijkbaar had die lieve verpleegster een beetje op de loer gelegen want, praktisch gelijktijdig met het verdwijnen van de laatste druppel, verscheen zij om het infuus af te koppelen.  Mensen wat voelde ik me goed.  Gewoon fantastisch, ik kon eindelijk zeggen:  ik WAS chemopatiëntje!!!  Horen en lezen jullie wel goed:  IK HEB OOIT chemo gehad (laat ik nu maar even gemakkelijkshalve die moeilijke naweeën welke me nog te wachten staan vergeten) ik WAS...   

 

decoration

 

22:40 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Jij bent een moedige dame...lieve groetjes

Gepost door: yolanda | 07-12-07

Lieve Anita, ik wens je sterkte.

Gepost door: Annick | 08-12-07

*** Ik weet precies wat je bedoeld...Ik wens je verder alle goeds toe..en voor nu een zeer fijn weekend
Groetjes

Gepost door: Marc | 08-12-07

Proficiat voor je moed en nu mag je zeggen IK WAS... Tooi, tooi voor de volgende sessie. We leven met je mee.

GroetenGepost door: Solange | 08-12-07

Lieve Anita

Bedankt voor je super mooie tekstje op m'n blog! Ik hou het dicht bij me en lees en herlees het vaak.
Ik heb veel aan je gedacht. Ik vul elke druppeltje regen op met heel veel kracht, sterkte, hoop, warmte... en weet dat na sombere dagen, de zon des te vrolijker zal schijnen!

Dikke knuffel
Sofie

Gepost door: Sofie | 08-12-07

Goeie avond Anita Proficiat, ik ben je 1000ste bezoeker. Jammer genoeg heb ik geen blog maar een gedichtensite en daar is het nogal moeilijk om een foto van het 1000-tal in te zetten.
Maar wat ik hier lees is nog stukken beter hé: is dat goed nieuws. Je allerlaatste chemo achter de rug...niets meer moeten, het is over, voorbij, finitos...en daar kan ik samen met jou alleen maar verheugd om zijn. Ik hoop dat je niet teveel last meer hebt van naweeën en dat je kunt genieten van deze fijne zaterdagavond!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 08-12-07

En vanaf nu ga je alleen nog maar bergopwaarts. Sterkte bij de naweeën. En alvast veel plezier bij al het moois wat je daarna gaat beleven.

Salute
Neassa

Gepost door: Neassa | 08-12-07

Blij dat je blij bent meid! Heb me ook ooit zo eens gevoeld. Onbeschrijflijk hé te weten dat het de laatste was. Nu nog even doorbijten... hopen dat de bijwerkingen niet al te erg zijn.
Veel moed verder. Knuffel

Gepost door: lucretia | 09-12-07

De commentaren zijn gesloten.