09-12-07

Zaterdag... Zondag...

Dat noemen wij "weekend"!

Dag twee van de chemokuur is reeds voorbij en ik moet toegeven, het is gegaan.

Ik was zaterdag reeds vroeg op - heb blijkbaar 's morgens meer energie dan over dag - eerst even ons hondje uit laten, vervolgens kat en hond eten geven, even op blogjesronde gegaan en geloof me of niet... beginnen strijken!!!  Man- en zoonlief lagen toch nog te maffen.

Daar ik tegen 10 uur bij de kinesist moest zijn, heb ik rond 9 uur die twee mannen toch maar uit bed gezet om samen te kunnen ontbijten.  Dat die massage nu echt helpt de pijn in de arm te verzachten, weet ik nog zo niet.  't Ja ik zal maar afwachten en geloven dat het zijn tijd nodig heeft en alles wel goed komt.

Na mijn bezoekje aan de kinesist, zijn mijn man en ik onze boodschappen gaan doen.  Tijdens het winkelen heb ik maar enkele keren het winkelwagentje als houvast moeten gebruiken, maar al bij al ging het goed.
Thuisgekomen voelde ik me niet echt héél moe, alleen maar moe.  Dus dan lukt het, ons vrouwen, nog wel het één en 't ander te doen.

In de loop van de dag is mijn tong zich stilaan aan 't voorbereiden een leren lap te worden en begint alles weer heel vies te smaken, dus, spoelen maar met de spul dat ze in Leuven meegegeven hebben.  Een coctail noemen ze dat!!  Ik had wel andere gedachten van een coctail, maar ik zal verkeerd zijn zeker.

's Avonds is de spierpijn lichtjes komen opzetten, denk dat het mierenleger voordecoration
de deur van mijn botten staat, de soldaten wachten alleen op het moment dat de verkenner komt en roept:  "ten aanval!!!".  Hopelijk worden ze vlugger verslaan dan vorige keer.  Maar ze weten nog niet hè, dat ik leuke druppeltjes voor hen achter de hand heb, wacht maar mannekes, jullie krijgen me niet!

Vandaag nog wel trachten, samen met mijn man, de kerstboom te zetten, benieuwd wat ons Kyr daar zal van vinden.

 

09:11 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Anita Een hele mooie zondag, in Deurne geen wolkje aan de lucht te bespeuren, dat belooft een leuke dag te worden.

Veel zonnige groeten van mij en Veerle!

Gepost door: Mike | 09-12-07

Ik wens je een fijne zondag toe.

Gepost door: Annick | 09-12-07

ps : bedankt voor mijn linkje bij jou te zetten. Ik ga het jouwe op mijn blog ook zetten. Dikke knuffel.

Gepost door: Annick | 09-12-07

Anita Ik komt je nog een heel mooie zondagnamiddag wensen, en hopelijk voelt je u toch weer wat beter dan gisterenavond.Mijn kerstversiering is ook al boven gekomen en het is direkt een andere sfeer in huis.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 09-12-07

*** Kheb echt wel bewondering voor doorzetters als jij...Nooit opgeven hé....

Fijne zondagavond nog

Gepost door: Marc | 09-12-07

hey anita sorry meid dat ik je niet kon opvrolijken maar ben er weer hoor!
eindelijk terug op de been
had natuurlijk heel wat bij te lezen hé
ik wens je een hele fijne maandag
en tot blogs
dadakes
dikke knuffel

Gepost door: callemie | 10-12-07

De commentaren zijn gesloten.