18-12-07

En dan is er koffie...

Vandaag zat er geen rustig ochtendritueel in.  Mijn man en W. waren nog maar net vertrokken dat het voor mij reeds tijd was om naar de kinesist te gaan.  Hij vindt ook dat mijn arm veel dikker geworden is en hoopt, samen met mij, dat die arm zo gezwollen is ten gevolge van die stomme Taxotère.  Volgens de oncologe kan het tot 3 maand duren vooraleer we de vochtopstapeling van de chemo kwijt zijn.  Hopen maar weer dat dan die arm zijn gewone volume zal aannemen.

W. kwam dolgelukkig van school:  de examen zitten erop en hij heeft vrijaf tot vrijdag.  Dan moet hij enkel zijn rapport gaan halen en de kerstvakantie kan beginnen.  De ravage, die de bom in zijn kamer heeft aangericht, is nog altijd zichtbaar.  Hij heeft blijkbaar de kabouterkes niet kunnen omkopen om op te ruimen en zal morgen zelf aan de slag moeten gaan.

decorationVanmiddag is een vriendin op koffieklets gekomen, en....  gekletst dat we hebben, we hadden elkaar precies niet meer in een eeuwigheid gezien.  Spijtig genoeg was de aanleiding van haar bezoek:  chemo!!!  Zij moet nu donderdag beginnen met de Taxotère (heeft ook reeds 3 FEC's achter de rug) en wilde een klein beetje weten wat haar te wachten staat.  Ik hoop voor haar dat ze minder spierpijnen heeft dan ik.

 

 

18:01 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) en lymfe drainage helpt dat niet een beetje????
ik hoop dat je vlug van je gezwollen arm af bent
liefs

Gepost door: callemie | 18-12-07

Hallo, Fijne avond gewenst op het einde van deze koude dag, brrrr, gelukkig is er venadering van weer op komst, ben niet echt een wintermens. Ja chemo hé, denk daarbij terug aan mijn vader die vorig jaar is overleden, en dat soms met wisselende gevoelens. Ik wens je veel sterkte, ik weet waarover het gaat. Groetjes en tot later...

Gepost door: arroyo de la miel | 18-12-07

*** Ik hoop dat de gezwollen arm snel weer beter word...
Fijne dinsdagavond
Groetjes

Gepost door: Marc | 18-12-07

goeiemorgen Anitaken en ja inderdaad , het was deze keer minder leuk het was een "jank"film
maar ja ik ben toch alleen om de fiml te bekijken
ik kom je een hele fijne woensdag toewensen
dadakes

Gepost door: callemie | 19-12-07

Hallo ! Prettige woensdag en... hou het warm !


Groetjes !
(nb. heb ook bij mijn 'golden bloglinks' in onze linkerkolom een linkje naar jouw blog gemaakt)

Gepost door: Jeroen | 19-12-07

De commentaren zijn gesloten.