20-12-07

Wel weten, niet zien..

decoration
Woensdagmiddag was het prachtig, zonnig, koud en droog weer, kortom het ideale weer om met ons Kyr een boswandeling te maken.   Gezien mijn onstabiele toestand, besloot W.  mee te gaan.  In het bos kon Kyr haar gangen gaan, rennen van hier naar daar,  het was een lieve lust om zien.  Warm ingeduffeld was het niet eens echt koud, wel gezond winterweer.  Na een fikse wandeling keerden we terug naar huis.  Niet te overmoedig doen, want ik moest rond 18u naar een receptie gaan  en ik heb ontdekt dat ik mijn energie moet verdelen.

Het was een soort afscheidsfeestje voor de op pensioenstelling van dedecoration
directrice van een lagere jongensschool.  Op die school heb ik tamelijk veel, als vrijwilligster, meegeholpen en dit gedurende vele jaren (heb, gezien het

leeftijdsverschil van mijn twee kinderen,  ongeveer 20 jaar een zoon op die school gehad).  Het is een echte familiale dorpsschool, dus, iedereen kent iedereen en allen weten wat ik heb.

Wat me opviel: de meeste mensen zagen me voor het eerst na de operatie  en waren blijkbaar héél verbaasd dat ik er goed uitzag.  Mogen wij er dan niet goed uitzien?  Ik vind, iedereen mag weten wat ik heb en waar ik door moet, maar ze hoeven het daarom nog niet van mijn gezicht te kunnen aflezen.  Weten:  O.K., zien:  NO WAY !!!

07:24 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

neem ze dat niet kwalijk
het is toch een uitdrukking "je ziet er goed uit"
neem dit als een compliment mieke ik zie je niet dus kan ik afleiden uit de comm van die mensen dat je er fantastisch uitziet wat je ook hebt doorstaan
lieve meid trek het je niet aan
vandaag is het voor mij da dag van de waarjeid hihi de rapporten hé!!!!
jij morgen
ik kom je nog een dikke knuffel geven
dadakes

Gepost door: callemie | 20-12-07

Hallo ! Reacties van mensen... die verbazen mij ook vaak maar ik lig er niet (meer) van wakker...


Prettige dag !

Gepost door: Jeroen | 20-12-07

:-) ik sluit me bij callemie aan ... is een beetje macht der gewoonte denk ik ... niet weten wat anders zeggen.

Gepost door: ann | 20-12-07

Dag Anita Ik denk toch ook dat de mensen het goed bedoelen...je denken niet dat je er na zo een zware operatie er al zo vlug weer goed uitziet. En dat is natuurlijk ook dankzij je positieve ingesteldheid...maar neem het op als een compliment want ik denk echt wel dat ze het zo bedoelen...wees er blij om!
Nog een heel mooie donderdag gewenst!
Warme groetjes

Gepost door: Veerle | 20-12-07

Compliment Mooi dat ze dat zeggen,geloof maar dat het heel gemeend is,anders doen ze wel alsof ,zo ken ik er ook velen hoor,denk maar dat het moeilijk is voor anderen die het gelukkig nog niet hebben ervaren,want het blijft (DE HEL)

Gepost door: Ma Elly | 20-12-07

*** Mensen kunnen soms raar reageren hé..Niks van aantrekken !!!
Heel fijn weekend gewenst
Groetjes

Gepost door: marc | 21-12-07

De commentaren zijn gesloten.