22-01-08

Machine kapot !!!!

Gisteren toch al mijn moed moeten bij elkaar zoeken om naar Leuven te vertrekken.  Weer een weekje reizen zal ik maar denken.

Tamelijk lang op alles moeten wachten, de bus bleef weg, de tram had vertraging, de metro was even zonder stroom, de trein kwam niet af en de bus had omleiding.  Tot overmaat decoration

van ramp rinkelde mijn GSM toen ik op bus 370 richting Gasthuisberg zat.  Je kan nooit raden wie of wat !!!  Na een zoektocht in mijn handtas, nam ik op en hoorde:  "mevrouw, hier met de bestralingsafdeling van het universitair ziekenhuis.  Vandaag hoef je niet te komen, de machine is stuk."  Daar zit je dan op 100 m van je doel.  Heb dus eens eventjes gezegd dat het onmogelijk was, gezien ik reeds onderweg was. decoration
Gelukkig hadden ze daar begrip voor en gingen ze me bij een andere reeks voegen.  Je ziet, onderhoudswerken zijn nooit goed hè!

Even later in het ziekenhuis, trok er weer een donkere onweerswolk over.  Blijkt dat de behandeling voor mijn arm niet aanslaat - die arm blijft maar dikker worden - en ze naar een andere oplossing moeten zoeken.  Vandaag gaan ze me daar verder over inlichten.

Maar zoals we allen weten, na regen komt zonneschijn, en ja hoor, in wachtzaal 3 van het 'kapotte' bestralingstoestel, zaten de 'kanker-chemo-bestralingsvriendinnetjes" decorationte wachten met...  koffie en taart!!!  Leuke boel dus.  Je ziet, bestraling 18 was al bij al nog zo erg niet.

Nu nog vlug een wandelingetje met de hond gaan maken en dan... hup naar Leuven - 't schijnt dat de treinen staken, 't zal weer leuk worden.  Promoot dan maar het openbaar vervoer!!!! 

10:16 Gepost door anita in Bestralingen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Heykes Anita Vrijdag onderhoudswerken, gisteren een machine die dienst weigerde...dat kan toch allemaal zo maar niet. Als je bestralingen nodig hebt moet je die toch ook krijgen. Punt andere lijn.
Gelukkig werd je nog goed ontvangen door lotgenootjes.
Ik hoop dat ze vlug iets vinden tegen het zwellen van je arm en dat je vandaag niet teveel tegenslag hebt gehad om in Leuven te komen.
Verder aftellen hé Anita!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 22-01-08

hou vol is altijd makkelijk gezegd dan gedaan.Jij moet dat toch allemaal maar ondergaan,en dan het openbaar vervoer nog vertraging enz enz.Ik hoop dat het vandaag beter ging!!!heel veel groetjes van arie.

Gepost door: arie | 22-01-08

Goede avond Anita Met het openbaar vervoer reizen is gewoon een ramp.
Hopelijk ging het vandaag wat vlotter.
Groeten

Gepost door: Chris | 22-01-08

*** Das helemaal niet zo'n goed nieuws..Wat spijtig is dat zeg...Machine stuk..Tkan natuurlijk altijd gebeuren,zoals met alles dat stuk kan gaan..Gelukkig was de opvang dan weer goed..Ik wens je nog veel succes met je verdere behandeling

Groetjes

Gepost door: Marc | 23-01-08

Blijkbaar is dat een vast gegeven, dat een bestralingsmachine soms stuk is. Ik heb het op mijn 7 weken ook 2 keer voorgehad. En dan sta je daar... voor niks.

Gepost door: Annick | 23-01-08

De commentaren zijn gesloten.