28-01-08

Een nieuwe week, nieuwe moed...

Een nieuwe week staat voor die deur.  In het weekend even mijn batterijen kunnen opladen.  Hopelijk zijn het kwaliteitsbatterijen die maar één keer per week dienen opgeladen te worden, dan komen we de komende week wel door.

Gisteren hadden mijn twee zonen een broederlijk uitstapje voorzien.  Niet storen dus... uitstap enkel toegankelijk voor broers.  Tijdens het "verzetje" van de "mannen", hebben mijn man, schoonmoeder en ik onze schoondochter gezelschap gehouden.  Yaro'tje was in volle vorm.  Lachen, slapen en eten zijn de favoriete bezigheden van het kleine ventje.

Zeg nu zelf, is er een betere manier om je batterijen op te laden dan een ontspannen babbel met je schoondochter en de heldere lach en  stralende kinderogen van je kleinzoon!!!

Vandaag beginnen we dus vol goede moed aan de nieuwe week, met een menukaart die kan tellen.  We krijgen dagelijks een reisje naar Gasthuisberg - blog17
hopelijk zonder spontane treinstakingen.  Naast het tasje koffie, genieten we ook dagelijks van een portie "zonnebank".   Om de maandag goed door te raken, gaan we eerst even langs een speciaal toestel om te meten hoeveel vocht ik in die rechterarm vergaard heb, aansluitend zou ik van een lymfedrainage volgens de methode Leduc (?) kunnen genieten.  Een babbeltje met dokters, verpleegsters en lotgenootjes helpt ons om de wachttijden aangenaam door te komen.

Vooruit, uitgerust en vol goede moed zullen we er maar wéér voor gaan.  We gooien ons terug in de strijd tegen dat monster en zullen deze week, zeker en vast, weer enkele veldslagen winnen, dankzij bestralingen nummer 13, 14, 15, 16 en 17... op het einde van de week hebben we nog 8 geheime bestralingswapens achter de hand!!!

08:51 Gepost door anita in Bestralingen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Goeie morgen ! Goed begonnen is half gewonnen en met een duwke erbij wordt dan de volle 100 % !

Prettige week !

Gepost door: Jeroen | 28-01-08

Ik heb deze week niet zoveel te doen, dus ga ik in gedachten iedere dag met jou mee naar Gasthuisberg...

Gepost door: Annick | 28-01-08

Hallo Ik kom jullie een aangename maandag toewensen
Groetjes

Gepost door: Perzik | 28-01-08

Anita Het is goed dat uw batterijen weer goed opgeladen zijn om deze week verder te gaan in de strijd.Dat is nogal een gebouw zeg, is het daar waar jij naar toe moet.Hier bij ons in Waregem is de kliniek nog half zo groot niet.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 28-01-08

OEPS DE METHODE Leduc
moet ik even mijn cursus boven halen????
geef toe het doet toch deugd hé mieke
countdown gaat door!
ik geef ke nog een dikke maandagavondknuffel

Gepost door: callemie | 28-01-08

:-) Fijn dat je een heel fijn weekend had ;-) Dat zal je de energie geven om de komende week weer te dragen. De countdown gaat verder!
Lieve groetjes

Gepost door: Ann | 28-01-08

Anita, ik kom je een dikke knuffel geven om de week goed te doorstaan. Gelukkig kijk je er toch positief tegenaan.Het moèt nu eenmaal wil je genezen. Dus kop op en tel maar verder af!liefs

Gepost door: magda | 28-01-08

groetjes hou je goed deze week groetjes van ons....arie

Gepost door: arie | 28-01-08

*** Gasthuisberg...Dat woord horen doet mijn haren ten berge rijzen..Bij jou waarschijnlijk hetzelfde..Veel succes met je verdere behandelingen...
Fijne maandagavond
Groetjes

Gepost door: Marc | 28-01-08

Goeie morgen Anita Ja, ik ben er heel vroeg bij om je terug moed te geven en te zeggen dat ik terug een stapje met je meewandel.
Ik hoop dat alles goed verloopt.
Ik weet niet, als je een volgende postje plaatst of je dan nog kijkt naar eventuele reacties van je vorig postje, maar gisteren heb ik ook gereageerd op je postje van vrijdag!
Ik wens je alle sterkte toe Anita en ik ben er hoor!
Lieve groetjes op deze heel vroege dinsdagmorgen!

Gepost door: Veerle | 29-01-08

Dag dapper lotgenootje!

Elk sterretje aan de hemel is er ééntje voor jou met extra porties moed, hoop, vechtlust, energie, kracht en alles wat je hartje wil...
Volhouden hé. We komen hierdoor: jij en ik!

Een dikke knuffel!

Gepost door: Sofietiewietie | 29-01-08

Ha naamgenote, gaat het een beetje? Sterkte en ik hoop dat je batterijtjes nog even opgeladen blijven.

Gepost door: Anita der | 29-01-08

als je dit straks leest, heb je er weeral eentje minder te gaan, weeral eentje achter de rug ...
Sterkte Anita! Je doet dat goed!
Lieve groetjes

Gepost door: Ann | 29-01-08

De commentaren zijn gesloten.