30-01-08

Nog maar 10 te gaan!!!!

Vandaag  wat rustiger aan kunnen doen.  Ik moest pas rond 12 uur decoration
vertrekken en heb dus in de voormiddag een beetje kunnen bloggen.  Mijn vriendin D. ging vandaag mee en zo werd de eentonigheid een beetje gebroken.

Het regenachtig weer lokte nu niet echt om een reisje te maken, maar willen of niet, we moeten erdoor.  Gelukkig heeft de weerman het dit keer bij het rechte eind gehad en is het in de late namiddag opgeklaard en zijn we "droog" naar huis kunnen komen.

In het ziekenhuis ben ik bij de dokter langsgeweest en heb naar een echo gevraagd.  Blijkbaar was dit niet nodig daar ze op de CT-scan van 2 januari konden vaststellen dat er inderdaad een vochtophoping tegen de torax vastzit.  Prikken is geendecoration
oplossing, dat is een lapmiddel en de vochtophoping  kan reeds na enkele dagen terug zijn.  Mijn lichaam moet het zelf opnemen maar wil dat blijkbaar niet.  Ik kan enkel tegen de pijn het beroemdedecoration
"Dafalganneke" nemen.  Daar ik geen voorstander ben van pijnstillers vroeg ik hoelang dat die harde en pijnlijke vochtophoping daar nog zal zitten, kunnen ze niet antwoorden, dat kan gaan van enkele dagen tot ...  enkele jaren.  Ik moet er mee leren leven.  Gemakkelijker gezegd dan gedaan hè!  


Ben rond 6 uur thuisgekomen en even achter mijn PC'tje gekropen om te bekomen.  Dus vlug een blogje geschreven.  Nu me nog even omkleden en dan een avondmaal op tafel toveren.  't Zal vandaag spaghetti worden, ben te moe voor de "betere keuken".

19:01 Gepost door anita in Bestralingen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Getver Anita, wat vervelend allemaal. Mee leren leven, zo'n loze kreet. Brrrr.
Wens je heel veel sterkte en hoop dat je wat afleiding kan vinden, ondanks dat je niet kan borduren of handwerken.
Misschien weet een ergotherapeute raad om iets om handen te hebben. Er zullen toch meerdere mensen zijn met klachten die wat willen doen.
Liefs en knuffels.

Gepost door: Anita der | 30-01-08

Dag Anita was de spaghetti lekker? Ik ga tagliatelli maken met een zacht curryroomsausje met kip . Heel lekker maar ik verdik ontzettend van deegwaren. ik hoop dat alles goed met U is en ik bewonder u optimisme . Nog een fijne avond en een lieve knuffel

Gepost door: Yolanda | 30-01-08

hoe leuk dat er iemand is dat met je mee kan gaan dan ben je niet alleen hé
en meid nog 10 te gaan hé
we tellen af
een dikke knuffel

Gepost door: callemie | 30-01-08

Ik kom je hier zomaar een hele dikke knuffel geven...
Volhouden hé! 'K blijf aan je denken!

Oneindig veel liefs...
Sofie

Gepost door: Sofietiewietie | 31-01-08

De commentaren zijn gesloten.