19-02-08

Ooit....

decoration
Wie zegt dat treinrijden steeds een beetje reizen is?  Wel dan reis ik er tegenwoordig lustig op los.  Alle dagen ga ik op reis, spijtig genoeg steeds naar dezelfde bestemming.  Ze zouden dat ziekenhuis eens in een ander stadje mogen leggen, kwestie van heel België eens te zien hè!

decoration
Vanmiddag even op bezoek geweest bij L.  Het arme kind moest nog een reeks inwendige bestralingen hebben, de zogenaamde "Brachytherapy".  Wat dat juist inhoudt, kan je lezen wanneer je even het foto'tje aanklikt.  Gelukkig mag ze vandaag naar huis en kan zij haar behandeling afsluiten.

Eén voor één stappen we stilletjes terug in het dagdagelijkse leven.  Met nu en dan enkele "spannende" en "bange" momenten als we op nacontrole moeten, maar hopelijk blijft het voor ons allen enkel die "momenten" dat we even terugdenken aan dat verschrikkelijk monster en die nare behandelingsperiode en kunnen we over 30, 40, 50....  jaar zeggen.  Ik had ooit.....

18:25 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

*** Daar spraken ze bij ook over met mijn lipletsel..maar voorlopig is het nog niet nodig..en hopelijk hoeft het ook niet ...
Das een soort inwendige bestraling met radioaktieve stralen...

Voor morgen een fijne woensdag
Groetjes

Gepost door: marc | 19-02-08

** Dat ziet er niet best uit als je dat nodig hebt. Zoals Marc al schreef is er bij hem ook van die therapie sprake geweest. Het was toen niet nodig maar deze maand moeten we weer terug voor zijn lip.. de angst blijft hé
Zo ook bij jou, die onzekerheid is om zot van te worden..Ik weet het. Toch hoop ik dat al je tripjes naar die fameuze berg zijn vruchten binnenkort afwerpen en dat je weer een zonnige toekomst hebt.
groetjes anita

Gepost door: Anita | 19-02-08

Lieve Anita

Sorry voor mijn stilte maar... ik ben je NIET vergeten...

Ik ben blij te lezen dat je heel voorzichtig en stilletjes de draad van je leven terug probeert op te pikken. Dat kan niet evident zijn na alles wat je meegemaakt hebt. Zo'n zware periode zet je niet zomaar opzij, dat vergeet je niet zomaar... Het zal tijd vragen, het zal nog even nazinderen maar je moet moed houden. Je hebt bewezen dat je 'n sterke persoon bent en ik bewonder je moed, je vechtlust, je doorzettingsvermogen, je sterkte en... weet je, ik kijk geweldig naar je op!!

Het ga je goed!
Dikke knuffel...
Sofie

Gepost door: Sofie | 20-02-08

lekker.... lekker dat je er bijna van af bent,en ik heb je blogje goed gevolgd.Een hoop info over deze verschrikelijke ziekte.En nu lekker aansterken en genieten weer van de fijne dingen van het leven veel groetjes arie.

Gepost door: arie | 20-02-08

Eerlijk gezegd, dat vind ik nu een bangelijk zicht... Dan liever 8 weken gewone uitwendige bestralingen. ps: ik ben blij dat ik je kunnen steunen heb op deze moeilijke weg. Nu staan we beiden op de top van de berg en kunnen we -hopelijk - nog vele jaren genieten.

Gepost door: Annick | 20-02-08

Oef! Dat lijkt me ook niet niks...gelukkig is ze er ook weer vanaf dus!
Jij kunt nu inderdaad zo zachtjes aan weer proberen terug te komen in je 'oude' leventje. Mijn oma kreeg borstkanker toen ze 50 was...en zij is 95 geworden...dus je ziet, het kan écht hoor, dat je dat soort dingen zegt over 20, 30 of 40 jaar...ik hoop natuurlijk van ganser harte dat jij nu ook zonder verdere problemen verder kunt met je leven!
Veel groetjesssss!

Gepost door: mizzD | 20-02-08

Ik ben blij voor U dat je er bijna vannaf bent...Lieve groetjes en een fijne dag...

Gepost door: Yolanda | 20-02-08

De commentaren zijn gesloten.