13-03-08

3 weken...

Ons huis geraakt terug een beetje "kiemvrij".  Of beter gezegd "kiem-arm" want "vrij" zal het wel nooit zijn.  Gelukkig maar, want ik wil nu niet in een steriele kamer leven.

decorationMorgen moet ik weer naar Leuven voor mijn 3-wekelijkse baxter Herceptin.  Wat zijn zo'n drie weekjes toch steeds vlug voorbij.  Het stomme is echter dat ik praktisch ga leven van die ene baxter naar de andere.  Mijn kalender is blijkbaar geen trouwe dag-, week-, maandweergave meer, maar begint zich om te vormen in een driewekenplan.  Hoe moet ik dat verhinderen?  Kan er mij iemand vertellen hoe ik afleer van de ene drie weken naar de andere te tellen.  Het leven is toch meer dan ziekenhuislopen alleen?

 

13:10 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

och mieke daarmee kan ik je niet helpen het enige wat misschien kan troosten is dat het binnen een week paasvakantie is en dan kan je misschien de kleine wat meer zien , wat natuurlijk een mooi tijdverdrijf is hé
moed meid
liefs

Gepost door: callemie | 13-03-08

*** Ik snap precies wat je bedoeld..Hier is het ook zo..We leven van de ene afspraak naar de andere..Toch moeten we proberen nog een beetje van het leven te genieten.Ikzelf kom nu pas terug een beetje tot mezelf..Na 4 lange weken mezelf rot te hebben gevoeld..En ik ben bang voor die ERCP die nog moet gebeuren.Gewoonlijk loopt er daarna iets mis en word ik ziek van het ene of het andere.Ik leef dus in angst..

Ik moet vrijdag naar st Rafael , dus zullen we elkaar niet ontmoeten denk ik...Al zou dat wel eens leuk zijn niet ??
Fijne donderdag en succes morgen
Groetjes

Gepost door: marc | 13-03-08

Hallo Anita Ik snap precies wat je bedoeld.
Natuurlijk is er nog iets anders dan de 3 wekelijkse baxterkuur.Maar het neemt zoveel van je tijd op dat je denkt dat je van de ene baxter naar de andere leeft.
In de tijd dat ik iedere dag naar het ziekenhuis moest gaan.
Ging ik daarna altijd in een cafetaria binnen.
Om weer eens tussen mensen te zitten die niet ziek waren.En over iets anders te spreken.
Bij mij heeft dat altijd deugd gedaan,hoe slecht ik ook soms was.
Nog een fijne donderdag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 13-03-08

Het komt vanzelf na een tijdje Anita. Ik heb ook een hele lange periode om de drie weken Herceptine (nu nog trouwens) gehad en op den duur moest ik zelfs in mijn agenda kijken om te zien wanneer de volgende keer was. Probeer in de weken ertussen leuke dingen te plannen!
Liefs

Gepost door: Elly | 13-03-08

ah lieve Anita.. wat moet dat soms moeilijk zijn...maar jij bent een heel sterke vrouw en ik weet zeker dat je hier, gezond en nog sterker zal uitkomen ! dikke knuffel, prulleke.

Gepost door: nicole | 13-03-08

dag Anita, gelukkig zijn de microobjes naar andere oorden.Dat kun je nu ook wel missen als kiespijn.
Je niet opsluiten is de beste medicijn. Een keertje gaan wandelen, shopping doen,met een vriendin optrekken ,of eens kletsen aan de telefoon.Dan denk je even niet aan die volgende keer.

Gepost door: magda | 13-03-08

De commentaren zijn gesloten.