25-03-08

Sneeuw...

Toen we vanochtend door het raam keken was alles prachtig wit... Blog36
we hadden het gisteravond zien aankomen.  Toen ik ging slapen begonnen de eerste sneeuwvlokjes vrolijk neer te dwarrelen.

Ik ben vanmorgen, rond 6 uur, met ons Kyra buiten geweest.  Je moest haar zien... ze huppelde rond als een jong veulen... ze hapte naar elk vlokje dat neerviel... ze sprong, snuffelde, rolde zich om en om in die winterse vacht.  En nu... ligt ze zalig te slapen, moe van het spelen in de sneeuw.Blog37

En ik...  ik kan me blijkbaar niet in gang zetten.  Ik blijf maar door het raam kijken naar al dat moois... de natuur werd in enkele uren omgetoverd tot een hemels landschap...  over bomen en daken werd een prachtig wit deken uitgespreid...  zelfs de geluiden worden door dat watte-deken opgeslorpt....  de grote stad wordt stil van ontroering bij het zien van zoveel pracht.

10:48 Gepost door anita in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Ik wens U een fijne dinsdag met dit kleine gedichtje

duizende sneeuwvlokjes dwarrelen hier rond,
ze dansen vrolijk tot op de grond,
alsof ze zeggen willen
geniet van het leven,
want het duurt maar even…

Gepost door: Yolanda | 25-03-08

Anita Ja dat was mooi met dat wit sneeuwtapijt,maar nu schijnt de zon hier.En Kyra ligt zalig te slapen en onze Charly durf niet buiten als hij die witte vlokjes zie vallen, en anders is hij de grote held.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 25-03-08

Hey ANita Dat geluk hadden we niet, in de stad is het snel gesmolten... maar kijken en staren ernaar, dat ken ik. Dat doe ik ook dikwijls
Maak er nog een gezellige avond van en ik hoop dat je je goed voelt.
Dikke knuf en laat je niet van je plaats jagen hé, hahaha.

Gepost door: Boogie | 25-03-08

Hihiii... ja die honden vinden dat altijd nog iets aparts hè...en wij eigenlijk óók! Kan het me heel goed voorstellen dat gestaar naar buiten...ik heb dat vooral in de ochtenduren...als het nog zo mooi onbedorven is...en alle geluiden van de wereld gedempt worden door die witte laag...gewoon mooi hè! :-)))
Groetjesssssssss!
ps. moest erg lachen om het postje hieronder...wij hebben die traditie van die paasklokken helemaal niet en je verhaal doet dus erg denken aan de vindingrijkheid van de Zwarte Pieten in Sinterklaastijd van tegenwoordig hè...geen schoorstenen meer, dus die moeten ook maar wat verzinnen hahahahhahaa! Leukkk!

Gepost door: mizzD | 25-03-08

Hallo ! We letten er niet altijd op... maar de natuur is altijd mooi en met een wit sneeuwtapijtje heeft het iets sprookjesachtig...


Leuke avond nog !

Gepost door: Jeroen | 25-03-08

Ja, vanmorgen was het mooi ! Kyra is er moe van ... onze poezen ook :-)
Nog een fijne avond, Anita.
Lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 25-03-08

*** Prachtig ..dat wel maar tzou lente moeten zijn hé,haha...Nee, nog steeds niet van de pijn verlost of bericht van mijn prof.Alleen veel pijnstillers maken het een beetje dragelijker

Groetjes

Gepost door: marc | 25-03-08

Goede morgen Anita De sneeuw is bijons al verdwijnen.Het heeft wel mooie foto's opgeleverd bij veel mensen.
Maat toch ben ik iemand die liever de zon zie.
Het is alweer woensdag de helft van de week zit er al weerop.
Nog een fijne dag verder
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 26-03-08

Hey Anita,
wel daar ben ik nu best jaloers op se, het is zo zalig stil als het heeft gesneeuwd. Jammer genoeg wordt het nogal snel een vieze brij. Ik lees net dat het toch wat gaat opwarmen, dus jullie kunnen eindelijk gaan uitkijken naar de lente !

Geniet er van!

Gepost door: Marie-France | 26-03-08

sneeuw ja we hebben er genoeg van gehad,maar gelukkig hadden we vandaag ook de zon en werd het wel 8graden heerlijk groetjes van arie.

Gepost door: arie | 26-03-08

Heey
bedankt voor je reactie !!!
we hebben u een link gegeven !!
groetjes

Gepost door: De viervriendinnenkes | 26-03-08

hallo Anita, mooi hè, en ook een beetje romantisch, dat maagdelijke wit..maar ik zie het toch liever rond Kerstmis hoor ! ik kom je nog een fijne woensdagavond toewensen. liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 26-03-08

Jawel... ik plaats zoveel mogelijk foto's van eigen hand hoor...alleen die ene waar ikzelf opsta, die heeft mijn zwager dus gemaakt en die met die handen, die komt van internet!
Welterusten voor straks!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 26-03-08

De commentaren zijn gesloten.