27-03-08

Ik wil alles.... en doe niks....

'k Weet eigenlijk niet goed wat ik vandaag moet neerpennen (typen).  Ik zou van alles willen doen, maar heb in niks zin...  ik heb gisteren wel, al mijn moed bij elkaar genomen, en een kast uitgekuist (lees beter: uitgemest !!!).  Mijn papieren, bankuittreksels, facturen,...  waren het laatste jaar niet meer weggeklasseerd.  Ik durfde de kast niet meer te openen als er iemand in de omtrek was... de ganse dag heb ik erover gedaan...  Blog38
gevolg... overvolle papiermand... maar... de kast mag gezien worden en... wonder boven wonder... niet 1 (één) papiertje kwijtgeraakt !!!...  flink hè !!!!

Ik heb zoveel plannen, ik zou dit... ik wil dat... maar ik doe niks...  ik durf zelfs niet buitenkomen...  enkel de verplichte wandelingentjes met de hond en de reisjes naar het ziekenhuis.  Is dat nu die rotkanker die blijft parten spelen?...  Is het de lente die op zich laat wachten?... Of ben ik gewoonweg te lui?... 

08:55 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

Goeie morgen ! Als je veel wil doen en er niet wij suit geraakt is het misschien beter een plannetje te maken, per dag of week en je daar proberen aan te houden en... vooral onderwerp per onderwerp afhandelen... dat is mijn ervaring !


Prettige zorgeloze dag !

Gepost door: Jeroen | 27-03-08

Hallo Anita Het zou mooi weer moeten zijn,dan heeft een mens veel meer goesting om iets te doen.
Nog een fijne donderdag verder
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 27-03-08

anita...goede morgen omdat je nog zoveel moet doen...gebeurt er niks...één voor één...en bij dat één niet denken aan de rest en dan vlot het wel en dan is er nog de lentemoeheid die parten speelt ! Veel succes...fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 27-03-08

ANITA GOEDE
MORGEN
IK HEB
AFGELEERD
MIJN BUREAU
VOL DOSSIERS
TE LEGGEN
ALLEEN DATGENE
WAAR IK
AAN WERK
EN DAT VLOT
DUS OOK
PLANNEN
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 27-03-08

Doe gewoon waar je zin in hebt, en laat de boel de boel. Ik vind het al megamoedig dat je zo hebt zitten uitmesten, zou ik ook moeten doen....
Probeer toch nog wat van je dag genieten,

dikke zoen

Gepost door: Marie-France | 27-03-08

Ik herken dat ... ... sinds ik een longembolie heb gehad, heb ik ook zo van die momenten ... al dat werk dat blijft liggen ... soms geen zin om buiten te komen.
Gewoon doen waar je zin in hebt, zegt mijn ventje.
Probeer er een fijne dag van te maken.
Lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 27-03-08

*** Niks van aantrekken..En nee, je bent zeker niet lui..Al dat zieknhuisgedoe doet wel wat met je..Kweet erover mee te spreken..Kheb zin in vanalles te doen maar er komt ook niks van in huis..
Gewoon rustig verder doen , net zoals ik..
Fijne donderdagnamiddag...
Groetjes
Ps :ik wacht ook op lente

Gepost door: marc | 27-03-08

Heel hartelijk dank voor je steun aan de WLD-actie! Veel sterkte. Groetjes, Nana

Gepost door: nana | 27-03-08

Ik wens U nog een fijne donderdag avond...liefs

Gepost door: Yolanda | 27-03-08

Hoi! Goh...ik vind het al heel wat dat je die kast gedaan hebt hoor...ik heb ook zo'n kast...pfff niet mis! :-)
Ach...het zal misschien van alles zijn, waardoor je effe de moed niet kunt vinden dingen te doen die je zou willen...gewoon even de boel de boel laten voor zover als dat kan en genieten van je wandelingetjes met de hond en zo...het zal best wel weer komen hoor Anita!
Hou je goed!
Lieve groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 27-03-08

*** Ik denk dat het allemaal gewoon tijd nodig heeft ... Wat je doormaakte is niet niets ... Even een rustpauze kan geen kwaad ... En dan vol goede moed beginnen aan al wat je nu wil doen.

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 27-03-08

geluk zit inderdaad vaak in heel kleine dingen ... Maar we moeten dan natuurlijk nog wel de kans krijgen onze ogenen te kunnen openen voor die kleine dingen ... Ik wens je een fijne vrijdag toe.
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 28-03-08

Je bent niet lui, je hebt toch een hele kast uitgemest. Zou zo zeggen. Je lijf, maar ook je hoofd heb de tijd nodig om alles te verwerken. Ik hoop dat je wat afleiding kan vinden, mijn vriendin is gaan legpuzzelen en kon daar haar narigheid in kwijt. Begin je met een niet zo moeilijke. Leidt in ieder geval een beetje af.
Veel liefs van je naamgenote.

Gepost door: Anita der | 28-03-08

Anita Ik kom jullie een heel mooi en hopelijk wat droog weekend wensen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 28-03-08

Een beetje vanalles bijeen zou ik zeggen. De lente die maar niet komt, een dipje (heb ik na 5 jaar ook nog dikwijls, hoor), even geen zin of moed om aan iets te beginnen... maar je hebt toch doorgezet. En die kast is nu weer klaar voor een lange tijd. Weet je dat ik ook soms dagen niet buitenkom... wij hebben een tuintje zodat Suzy genoeg buiten kan. Soms is mijn enige uitstap de kine, en dan vertrek ik nog soms tegen mijn zin, maar ja, daar kan ik niet onderuit, hé... Groetjes.

Gepost door: Annick | 28-03-08

Hallo Anita Ik kom een heel fijne vrijdag wensen, en natuurlijk een fantastisch weekend.
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 28-03-08

*** Kom je alvast een zeer fijn weekend wensen

Groetjes

Gepost door: marc | 28-03-08

De commentaren zijn gesloten.