02-04-08

Nieuwe kookplaat....

De paasvakantie loopt alweer bijna op haar laatste pootjes.  Nog enkele dagen en zoonlief mag weer naar school.  Ik vind dat altijd eng.  Ik heb liever mijn "mannen" bij me.

Vorige vrijdag is mijn langverwachte nieuwe kookplaat aangekomen.  Onverwacht kreeg ik en telefoontje of ik thuis was en of ze mochten langskomen om die plaat te installeren.  Natuurlijk,...  geen moment heb ik daarover moeten nadenken....  Blog40
heel even later stopte daar een camion voor mijn garage, ik wilde al vlug gaan reklameren want er moest plaats zijn voor het auto'tje van de keukentechnieker...  wat bleek ?...  het was die man van de keukens !....  met mijn nieuwe kookplaat...  nu, dat leek 'overtoom' wel, zo snel....

Eerst werd de diepvrieskast (had ik namelijk ook besteld) netjes uitgeladen en in de garage op haar plaatske gezet.  Veel tijd vroeg dat niet...  en nu de kookplaat !!! Blog41
Dat was andere peper...  hopen maar dat ze paste in de voorziene opening van de vorige plaat en men niet moest gaan zagen...  moet je voorstellen,  graniet gaan slijpen IN de keuken...  geen prettig vooruitzicht... maar voor een keertje had ik eens geluk en paste ze er netjes in...   mijn langverwachte induktiekookplaat.

 

08:38 Gepost door anita in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

haha geniet van je kookplaat meid en laat je kunsten maar komen
man- en zoonlief zullen er wel van smullen
hihi
fijne woensdag

Gepost door: callemie | 02-04-08

Dag lieve Anita Eerst en vooral mijn welgemeende innige deelneming bij het overlijden van je oom.
Ook een hartelijk dank je wel voor de steunende woorden die ik van jou mocht ontvangen...en wees er maar zeker van dat ze deugd deden.
Met jou gaat het ook redelijk goed zo te lezen...al moet ik eerlijk bekennen dat ik niet alles heb kunnen bijlezen maar dat komt zeker nog!
Nee, ik let wat op aan de pc en ik heb hier ook een ziekenhuisbed staan en zo kan ik ook schrijven...dus dan wel in de correcte houding, maar ik let heus wel op want ik zou wel willen dat de operatie echt slaagt!
Ik wens je nog een hele mooie woensdag toe en geniet van je nieuwe inductiekookplaat. Het zal ook wel even aanpassen worden.

Lieve groetjes Anita

Gepost door: Veerle | 02-04-08

Nou... dat was dan ook weer eens iets wat mee zat voor jou hè!
Ik lees hieronder dat je oom (en peter) overleden is, ik wil je daarvoor nog mijn oprechte condoleances overmaken. Als hij erg leed, is de dood vaak een welkome gast...als we dit voor ogen houden, zal het verdriet wellicht wat minder zijn hè. Maar gemist worden zal hij sowieso denk ik...sterkte dus.
Lieve groetjes!

Gepost door: mizzD | 02-04-08

:-) Ik wens je alvast veel kookplezier toe! Moet je nu ook allemaal nieuwe potten kopen nu? Op inductie kan je niet eender wat gebruiken dacht ik toch hé? Of vergis ik me daarin?
Nog een fijne woensdagavond!
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 02-04-08

Hallo Veel plezier met de nieuwe kookplaat ;o)
En nog een hele mooie woensdag verder
Groetjes

Gepost door: Liticia | 02-04-08

*** Aha...Verbouwingswerken..Gelullig dat de kookplaat past zeg..Tzal een aanpassing zijn hierop te koken misschien ??Wij moesten ons ook aanpassen..
Fijne woensdag
Groetjes

Gepost door: marc | 02-04-08

Ik wens U een heel fijne avond...liefs

Gepost door: Yolanda | 02-04-08

Zalig he, zo'n nieuw 'speelgoedje', geniet er van !
Ik begrijp het als je zegt "maar voor een keertje had ik een geluk"....
Dikke zoen,

Gepost door: Marie-France | 02-04-08

Hallo Anita Veel plezier met de nieuwe kookplaat
En nog een hele mooie donderdag verder
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 03-04-08

En nu maar veel koken op de nieuwe plaat...

Gepost door: Annick | 03-04-08

'k kom je veel sterkte toewensen voor morgen.
'k las je berichtje via lucretia en ben zo op je blog terecht gekomen.
Groetjes

Gepost door: katy | 03-04-08

De commentaren zijn gesloten.