09-04-08

Niks.......

Heb geen inspiratie om iets neer te pennen.  Er gebeurt niks speciaals.  Het weer betert niet.  'k Moet nog één keer per week naar Leuven.  Zoon terug naar school.  Man op zijn werk.  'k Zit dus heel veel alleen.  Weet niet wat doen.  Heb goesting voor niks.  Denk een "lentedipje".  Klinkt toch mooier dan:  dipje tgv ....?

 Blog42

Oh ja...  heb vannamiddag viooltjes geplant en Kyra heeft ze met evenveel plezier terug uit de bloembakken gegraven.  Dus...  terug geplant en uiteindelijk gewonnen...  plantjes staan in de potten !!! 

17:22 Gepost door anita in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

:-) hopelijk is dat dipje snel voorbij Anita
mooi gedaan hoor die bloemekes !!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 09-04-08

Goeienavond ! Antwoord op jouw vraagje : onze blog leunt nogal dicht aan bij de wereld van de fantasie... en nee, de foto is niet vandaag genomen en het is eigenlijk zelfs Oostende helemaal niet, enkel de vuurtoren rechts op de achtergrond is écht, de rest is enkel een fantasiertijke aanvulling van de bijhorende tekst. Want hoewel de zon rijkelijk scheen in Oostende, kon ik - rekening hodend met de gure noordoostenwind - slechts enkele wandelaars op dijk en strand opmerken... maar de zon dreef mij tot een zomers fantasie-tafereeltje...

Nog een gezellige avond !

Gepost door: Jeroen | 09-04-08

Lieve Anita Een dipje? Echt een lentedipje of zou het toch de terugslag zijn van de voorbije tijd.
Ik hoop voor jou dat het vlug over is want je was zo sterk en moedig hé vrouwke.
De foto op je postje oogt heel lentelijk en hier schijnt het zonnetje toch veel hoor...precies de zomer achter glas!
Hou je goed hé!
Lieve groetjes en een dikke antidipknuffel!

Gepost door: Veerle | 10-04-08

en straks zal ze weer met volle teugen in de zachte aarde krabben
haha
alles goed meid???
ik zal met mijn pootje een beetje bij jou komen zitten hihi
lefs

Gepost door: callemie | 10-04-08

Doe je toch lekker niks! Een lui dagje is ook wel eens fijn.

Gepost door: Dita | 10-04-08

Hallo Anita, soms denk ik ook dat alle dagen hetzelfde zijn, dat er geen nieuws te melden is, maar deze gedachte is steeds van korte duur... Beter alle dagen gewoon zonder meer, dan dat er vervelende dingen gebeuren. ps: de viooltjes staan er nog in ?

Gepost door: Annick | 10-04-08

Hahahahaa! Oh sorry...je schrijft over een dipje en ik lach hard....maar dat was om dat uitgraven van die plantjes door je hond..ik zag dat helemaal voor mij! :-))) Ik heb dat hier ook zo vaak...net wat geplant of Axel graaft het achter m'n rug weer net zo hard uit! En dan met die modderpoten als een haas naar binnen...want hij weet dat ie naar binnen moet als ie niet braaf is in de tuin! hihihi...en dan is mijn kamer ook nog vies! hahahaa!
Ach meid...we hebben allemaal wel eens een dipje...en dan hebben we nog niet eens allemaal zo'n zware rottijd achter de rug als jij ook! Jij herpakt je wel weer, dat zul je zien! Kijk naar die vrolijke viooltjes ( als ze er nog instaan hahaha) en naar het zonnetje buiten ( vandaag doen, morgen zal het weer regenen heb ik begrepen) en je zult vanzelf weer wat opknappen. En geen zin om te schrijven? Gewoon lekker niet doen! Het is geen verplichting hè!
Groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 10-04-08

De commentaren zijn gesloten.