10-04-08

Lentekriebels.... kuiskriebels...

Zoals elke huisvrouw, krijg ik steevast kuiskriebels bij het zien van het lentezonnetje.  Dat zonnetje schijnt zo onverbiddelijk binnen en toont zonder blozen en blikken hoe de winter je huisje vuil gemaakt heeft.

 

Maar hoe moet dat nu?  Ik wil wel aan die grote voorjaarsschoonmaak beginnen, maar met die rotarm?  hoe moet dat??? decoration
Heb daarom even een smekende blik naar mijn poetsprinsesje geworpen, en ja hoor... zij komt vanmiddag mijn badkamer onder handen nemen.  Om haar het nu gemakkelijker te maken ben ik maar een stoomreiniger gaan kopen.  't Schijnt dat het heel makkelijk is.  Ik ben daar echter nog niet zo zeker van, we zullen zien....Blog43

Ik zou nu nog enkelefoto's van 'voor' de schoonmaak kunnen achterlaten, maar wil jullie (en vooral mij) dat besparen, daarom, morgen de 'na' foto's.

Geniet allen maar van het prachtig lentezonnetje !!!! 

 

12:59 Gepost door anita in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben wel eens benieuwd of die stoomreiniger echt wel zo'n superding is!
Hou je blogje zeker in de gaten!

Gepost door: Patsy | 10-04-08

Dag Anita Ja, ik heb ook de lentekriebels maar ik kan het ook niet doen vanwege mijn rug. Ik heb nu wel een poetsvrouw maar ik heb ze al 14 dagen moeten missen...dus volgende week zal het een extra dagje worden voor haar!
Ik ben benieuwd naar je na-foto's en hoop dat je stoomreiniger naar behoren werkt!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 10-04-08

Hallo Anita :o) Zo'n lentezonnetje kan deugd doen he :o)
Hopelijk komen er meer van die
Ik ben ook benieuwd naar de stoomreiniger!
Verder nog een aangename donderdag
Groetjes

Gepost door: Liticia | 10-04-08

:-) Ik sluit me aan bij de rest ... ik ben eveneens nieuwsgierig naar de resultaten van dat stoomding ;-) En eum ... ik heb ook last van kriebelingetjes. Fijn toch hé, dat lentegevoel.

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 10-04-08

Dag Anita Veel plezier met je nieuwe hulpje.

Gepost door: Chris | 10-04-08

Anita, Eerst en vooral mijn deelneing bij het verlies van een geliefd persoon.Ik denk dat het nooit te laat is voor een condoleance .
En dat dipje van jou smelt als je de zon ziet en dan krijg je al kuiskriebels. Heb ik ook! Ik zou dan overal terzelfdertijd willen beginnen.
Maar met dat liedje van Merlijn
gaat het werken nog eens zo fijn!
Ik heb dat liedje zoveel gehoord toen de kinderen klein waren dat ik het zo kan meezingen en de hele dag is het in mijn hoofd blijven hangen. Lief van je om dat bij de reactie te zetten.Zo heb ik meteen de juiste tekst!!
Morgen is de zon er ook nog ,zeggen ze,dus kop op!!

Gepost door: magda | 11-04-08

Ben benieuwd! Veel plezier!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 12-04-08

De commentaren zijn gesloten.