22-04-08

Druk, druk, druk...

Voila, dat dagje Leuven zit er weer op.  Ik moest vandaag een nieuwe armkous en nieuw handje gaan afhalen.  Gezien ik zo'n 'fragiel' velleke heb, kon ik blijkbaar niet tegen die vorige tegen, hoewel ze latexvrij was.  De vouw van mijn arm, in de elleboog, lag constant open. Nu hebben ze een andere laten maken, veel zachter naar 't schijnt, we zullen wel zien, ik wacht af.

Daarom vanochtend, met decoration
ventje en zoon meegereden, in station Jette de trein richting Brussel-Zuid genomen en daar overgestapt op de trein richting Leuven.  Daar aangekomen vlug op de ringbus en om 9 uur was ik reeds in het ziekenhuis.  Nog net de tijd om een tasje koffie te drinken vooraleer naar het CTO te gaan.   Ben nu benieuwd wat het uithaalt.  Gaat het beter zijn?  Afwachten is weeral eens de boodschap.

Tegen 11 uur werd ik bij de kinesiste verwacht, waar ik weer van een heerlijke verwenkeur van de lymfendrainage volgens Dr.Vodder mocht genieten.  Na deze verwennerij, veel te mooi weer om reeds huiswaarts te keren, dus een hapje eten in Leuven (weg van dat ziekenhuis !!!!),  even de C&A binnenwippen en treintje op naar Brussel.

Het zonnetje bleef me vergezellen, zelfs tot in mijn huisje, waar ons Julieke ijverig gekuist had, alles blonk er als een spiegel en rook er (heerlijk????) naar de boenwas.

Nu heb ik nog net de tijd om me om te kleden, heb vanavond nog een werkvergadering in onze Nederlandstalige cultuurgemeenschap.  Hopelijk wordt het niet te laat want morgenochtend sta ik mee in voor dedecoration
fietspooling in Wouters school.  Om 7u45 moet ik daar reeds zijn, tegen 10 u. heb ik als vriendendienst aan mijn tandarts beloofd om even zijn telefoniste
te spelen, daar hij naar een begrafenis moet,  tenslotte moet ik me reppen om  te 11u30 bij de kiné in Brussel te zijn voor de mobilisatie van mijn armspieren.   Donderdagavond hebben we, met het oudercomité van Wouters school, een  Info- en Doeavond georganiseerd, met als thema 'Gezonde voeding', ook daar rekent men op mijn aanwezigheid.  De vrijdag heb ik als afwisseling een dagje....?  Juist ja... blog17
Leuven !  Mijn vierde baxter Herceptine moet eraan geloven.  Je ziet.... de volgende dagen heb ik het druk... druk... druk... druk...  GEEN tijd om te denken !!!...  en misschien ook geen tijd om te bloggen!!! 

17:48 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Oei ons vrouwtje is 't zelfde ziekenhuis ondertussen al beu gezien. Hopelijk ben je niet te ziek van die baxters en kan je binnen een paar maand weer zeggen "ik voel me 100 % ok" Sterkte !

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 22-04-08

hallo Anita, ja, drukke dagen voor jou, maar jammer genoeg staan ze meestal in het teken van t'ziekenhuis...ik hoop voor jou dat je vlug alle ellende achter de rug hebt. ik geef je een stevige knuffel, liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 22-04-08

mo mieke toch als je in jette woont waarom dan het az jette niet ipv Leuven?
das toch korter!
enfin ik moet ni veel zeggen ik woon dicht bij Leuven en ga naar jette dus
maar ja ik heb wel een ottooke he
nu heb ik het dichterbij gezocht
naar etterbeek ga ik nu
enfin ik zie dat het druk druk druk is
liefs

Gepost door: callemie | 22-04-08

Goeie nacht Anita Ik hoop dat het niet "te" druk wordt voor jou...het is toch een heleboel op een paar dagen hé.
Na de punctie van gisterenmorgen waardoor de zwelling totaal was verdwenen, is die terug (dubbel en dik) opgekomen gisterenavond. Ik heb veel pijn en koorts, maar liggen lukt bijna niet? Morgenvroeg moet Mike bij dr. V. zijn voor zijn arm en hij ging hem vragen wat er moest gebeuren. We zien wel, maar de moed ben ik nog altijd niet verloren hoor!
Lieve groetjes!

Gepost door: Veerle | 23-04-08

ik kom even dag zeggen want vanaf morgen lig ik in het ziekenhuis en dan zal het een beetje stil zijn op mijn blog , maar dit wil niet zeggen dat ik je vergeet
liefs

Gepost door: callemie | 23-04-08

Neem maar niet teveel hooi op je vork... want het ziet er druk uit de komende dagen. Liefs.

Gepost door: Annick | 23-04-08

°° Oei, leuven loopt ook bij jou als een rode draad door het leven zie ik. Ik hoop maar dat deze kous véél beter zit, want je arm steeds open is erg irritant..
Wij zijn ook wel eens even leuven zelf ingeweest, maar meestal was marc er te moe voor, helaas....
Maar de zomer komt eraan en we zullen er nog wel eens moeten zijn, kunnen we een terrasje pakken.....Dat klinkt al goed hé!!
veel succes en het allerbeste voor vrijdag als je erweer heen moet,
doeiii

Gepost door: Anita | 23-04-08

groetjes groetjes van arie en doe wel een beetje rustig aan he.....groetjes.

Gepost door: arie | 24-04-08

hallo Anita, Even dacht ik dat ik verkeerd zat. Maar toch niet. Wel erg mooi hoor.Ik heb iets dergelijks gezien op de blog maar dan meer met een blad dat op perkament lijkt.
Hey niet te geweldig zijn hoor,alles op zijn gemakjes doen. Je hebt dan mischien geen tijd om te piekeren maar voorzichtig zijn is de boodschap toch. Liefs

Gepost door: magda | 24-04-08

De commentaren zijn gesloten.