25-04-08

Dagje uit....

Vandaag eigenlijk, relatief gezien, een heel rustig dagje.  Na mijn ochtendwandelingetje met onsblog27

Kyra, tijd zat om te ontbijten.  Afwasje doen en papieren voor het ziekenhuis bij elkaar zoeken.  'k Moet pas om 11 uur bij de kinesiste in Leuven zijn, dus ruim de tijd om me klaar te maken en nog even een blogje te doen.

Mijn hand en arm zijn gisteren weer flink beginnen opzetten. Vanochtend was het iets beter maar nu kan ik reeds rustig 'putjes' in de rug van mijn hand duwen. blog26


De computermuis bedienen is blijkbaar al teveel van het goede.  De arm voelt pijnlijk en gespannen aan en is blijkbaar nu reeds oververmoeid.  De drainage bij de kinesiste zal welkom zijn.

vkig28
Na de "wellness-massage" gaan we richting chemo om een "herceptine-portie" te krijgen.  Vandaag is mijn vriendin en lotgenote I. ook van de partij.  Zij moet ook nog alle 2 maand een baxter krijgen, vandaag dus eens niet alleen en lekker kletsen en tetteren is de boodschap.

Het ziet er naar uit dat vandaag het zonnetje ook wel de wolkjes zal wegblazen,blog29
daarom, geniet van haar straaltjes en van een zonnige vrijdag.

Tot later.... 

07:56 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Goeie morgen ! Inderdaad... de zon is de wolken aan het verdrijven en samen met de wolken zullen ook de problemen zich oplossen in de blauwe lentelucht...


Prettig weekend !

Gepost door: Jeroen | 25-04-08

Lieve lieve lieve Anita

Ik denk aan je... en ik hoop uit de grond van mijn hart dat alles goed zal verlopen in het ziekenhuis.
Als je er nood aan hebt: sms, mail, bel me...

Veel liefs, geniet van het weekend en hou je sterk.
Sofie

Gepost door: Sofietiewietie | 25-04-08

Anita Ik wens je vandag toch het allerbeste toe bij de kinisist en ook in Leuven,en ik hoopt dat je een fantastisch weekend te wensen staat.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 25-04-08

Ik wens je dat alles vandaag vlot verloopt.. en je niet teveel last hebt van de herceptine.

Gepost door: Annick | 25-04-08

Dag Anita Ik heb vandaag mijn tweede cortisonespuit gekregen en ik heb er een dagje bij genomen. Als je meer dan twee maanden niet hebt gewerkt is het in het begin toch wel zwaar. Thuis doe ik dan ook nog veel meer dingen dan normaal omdat Veerle haar zeker aan de instructies van de dokter zou houden, want daar sta ik toch echt op. Ik wil je dan ook van haar het allerbeste toewensen voor vandaag want ze had het gelezen maar ze heeft deze week al 3 dagen bezig geweest om naar al haar bevriende blogs te schrijven en ik heb het haar voor vandaag verboden!
Ik wens je ook het allerbeste toe en veel positieve gedachten!

Gepost door: Mike | 25-04-08

De commentaren zijn gesloten.