27-05-08

Volhouden....

Het weekend was even een film naar het verleden, maar.... ik heb besloten niet  bij de pakken neer te zitten!  Vorig jaar heb ik tamelijk accuraat gehandeld - dat vind ik toch - en ik ben niet van plan om er nu, na een jaar strijd, onderdoor te gaan.

Sommige dagen zijn moeilijk, heel moeilijk, dan probeer ik aan niets speciaals te denken, tracht ik mijn gedachten op iets anders te richten, maar dat is niet echt mogelijk.  Steeds worden we geconfronteerd met de naakte realiteit.  Gewoon door de dagdagelijkse dingen die we niet meer echt kunnen, de vaat doen is soms heel moeilijk, steeds die stomme handschoen en armkous aan...  schrijven doe je als een klein kind, naaien gaat niet echt en je geheugen is een zeef....  je arm blijft pijn doen, je voelt een constante druk op je borst, een druk op je ribben, je arm weegt als lood en je bent zovlug moe... allemaal kleine, onnozele dingen, waar je met kan leven...  maar al die kleine zaakjes, die vormen zo'n grote stapel, die vormen  een hoge berg die we steeds moeten beklimmen, steeds moeten we rekening houden met.... en daar word je zo moe van, zo moe, zo moe....  je wordt HET moe!

Maar zoals gezegd:  niet toegeven!!!!

Heb daarom mezelf maar verwend met een passiebloemetje blog58

en een nieuw hangplantje - waarvan ik de naam niet ken -

blog60 voor het raam.

We hebben ons dus terug in de hand en zijn vanochtend vol goede moed naar het Leuvense getrokken voor een zoveelste behandeling.

Onderweg een paar foto's gemaakt.  Wat de mensen tegenwoordig toch langs de weg achterlaten

blog61

 

een echt vliegtuig, zomaar langs de spoorweg, maar tja, 't was kapot en ze konden er blijkbaar niks meer mee doen!!!!

12:39 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

Commentaren

ja met dat vliegtuig is niet meer aan te vangen!
gelukkig is het niet op de poorweg terecht gekomen anders wat een miserie voor de treinreizigers hé
ho er de moed in meis!
dikke knuf
en ja ik blijf in mijn kast zolang de zon niet schijnt hahahahah

Gepost door: callemie | 27-05-08

Zo moet dat! Af en toe (nee, veel!) jezelf verwennen. Je hebt het meer dan verdiend !! En zeker als je weer van die zwaardere dagen hebt...Maar ik vind dat je schitterend bezig bent!

Gepost door: Marie-France | 27-05-08

anita....goede avond... niet opgeven...en weten wat ge wel kunt en niet...en van de rest niks aantrekken...kijk maar naar uw planten.....die geven nooit op !! En dat vliegtuig...een groot geluk dat het niet in brand gevlogen is.....en dan de bagage...men man het niet weten...maar we weten het wel.....fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 27-05-08

Goeie avond ! 't Is inderdaad erg met dat zwerfvuil tegenwoordig zelfs kapotte vliegtuigen..., de mensen laten zo maar al hun rommel op straat achter... en in Oostende idem dito op het strand : wat er daar tijdens de zomerse avonden achterblijft... je houdt het niet voor mogelijk !

Beste groetjes !

Gepost door: Jeroen | 27-05-08

Hoi,
Ik ben Marjolijn, lotgenoot aan de andere kant van de grens. Ik ben per toeval op jouw site terecht gekomen. Knap hoor, hoe jij je er doorheen slaat.
Groet Marjolijn

Gepost door: marjolijn | 27-05-08

Hè lieve meid.. Volhouden, vechten, en overwinnen..Ik weet zeker dat jij dat beest de baas kan ! Mooie foto's hoor. Dikke knuffel, prulleke.

Gepost door: nicole | 27-05-08

hé Anita,

verwen jezelf maar op tijd, doe ik tegenwoordig ook. Ik weet wat jij nu doormaakt, ik begrijp je maar al te goed, het gaat redelijk goed met ons, we mogen niet klagen volgens andere mensen, want we zien er zo goed uit.
Maar ze voelen niet wat wij voelen, al die dingen die we niet meer kunnen omdat we veel minder energie hebben, rap moe zijn, last van de arm, ik heb veel spierpijnen door die nolvadex, ben ook beperkt in mijn doen en laten, moet 2 à 3 keer naar de kinisist.
Inderdaad al die kleine beetjes samen word wel een hele grote berg waar we over moeten, jij kan dat zo mooi verwoorden.
Hou moed Anita, we moeten ons optrekken aan elkaar, wij begrijpen elkaar, we zijn lotgenoten, ik begrijp je met 1 woord al en jij mij.
groetjes en een dikke troosknuffel
Sabine

Gepost door: Sabine | 28-05-08

Anita Ja het leven kan soms moeilijk zijn hé,maar verwent je uzelf maar eens op tijd en stond ,dat kan dan even deugd doen en kun je er toch even van genieten,en dat moet een mens doen als het kan.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 28-05-08

Dag Anita Bezn hier even komen bijlezen. Ik wens je veel moed voor de komende behandeling in Gasthuisberg.
Tot een volgende keer weer, en de bloemen zijn zeer mooi, geniet ervan hé! Doei

Gepost door: Chris | 28-05-08

:-) Waar die vliegtuigen tegenwoordig al niet terecht komen he.

Een dipje moet al eens kunnen he Anita. Het is ook niet niks wat je meemaakt ... en vele kleintjes maken één groot, dus nie moeilijk dat je dat allemaal 'moe' wordt.

Ik wens een veel sterkte toe!
Een mooie passiebloem trouwens.

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 28-05-08

De moed niet opgeven hé! Ik kan me niet voorstellen hoe zwaar het moet zijn voor je, maar het is goed dat je jezelf dan kleine cadeautjes gunt. Veel sterkte!

Gepost door: Fonzie | 28-05-08

Volhouden... niet opgeven... allemaal gemakkelijk gezegd, hé... maar soms zou ik ook liever foert zeggen en alles laten wat het is... maar ja, we doen maar voort, hé... ook ik heb soms het gevoel dat ik mij door de dagen heen moet sleuren... dus troost je, je bent niet alleen.

Gepost door: Annick | 28-05-08

groetjes ik kom je even de groetjes doen en volhouden hoor!! ik zal voor je bidden vanavond groetjes arie.....

Gepost door: arie | 28-05-08

hey Anita'tje kop op meid...
maar ik weet maar al te goed hoe het voelt... soms moeten we ons weer bijeenrapen en met volle moed er weer tegenaan gaan hé.
Liefs en groetjes,

Gepost door: Lucretia | 28-05-08

Wij hopen écht dat je je al iets beter voelt. Je mag nee nee je moet jezelf gewoon af en toe verwennen. Alhoewel wat zeggen wij nu ? Af en toe ? Nee nee héél vaak ! Wij steken onze pootjes in de lucht om volle bak te duimen voor jou.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 29-05-08

Natte groetjes...

Gepost door: Annick | 29-05-08

Voor sommige is het leven moeilijk hé...maar volhouden ....ik wens U al het beste...liefs

Gepost door: yolanda | 29-05-08

Anita Ik kom je toch een heel mooie vrijdag en een super leuk weekend wensen,geniet ervan.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 30-05-08

Ik kom je alvast een deugddoend weekend wensen.

Gepost door: Annick | 30-05-08

Moed houden hoor en als je jezelf kan verwennen, doen ! Heel fijn weekend gewenst,
Liefs en groetjes Carine & Co

Gepost door: Carine & Co | 30-05-08

Volhouden hoor Anita meid! Dat zou je mama gewild hebben!
Liefs en een dikke knuffel!

Gepost door: Bientje | 30-05-08

De commentaren zijn gesloten.