04-06-08

Examenkoorts slaat toe....

't Is weer zover.  De examenkoorts slaat toe.  Zoonlief zijn proefwerken zijn begonnen.  De laatste schooldag van zijn 5de jaar WeWi zit erop.  Morgen eerste examen:  Frans (nu niet bepaald zijn lievelingsvak).  3
Maar ja, als de lerares nu geen te moeilijke vragen stelt, zal het wel lukken.

Gelukkig is onze Wout nogal zeker van zijn zaak en kunnen we de examenperiode zonder al te hectische toestanden  doorkomen.

Zoals het een bezorgde mama past, heb ik vanmiddag zijn lievelingskostje klaargemaakt - worsten met aardappeltjes en appelmoes -  en er ook voor gezorgd dat hij de nodige vitamientjes binnenkreeg en hem daarom op een vers geperst eten007
fruitsapje getrakteerd.  Rond de vieren kon het niet anders of zijn altijd geliefde pizza moest verschijnen. pizza006

Verder hou hem trouw gezelschap op zijn avond-uur-blokjes.  Ik, de ochtendmens, trotseer met alle plezier de late uurtjes om zoonlief morele begeleiding te geven.

Wout jongen, zet hem op, zorg dat er morgen niet alleen 038 zijn, maar...
laat zien wat je waard bent !

22:38 Gepost door anita in Actualiteit | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

dag Anita, Toch erg hé dat de examenkoorts overslaat op ouders en grootouders! 'k Zit er ook al mee "jongen ging het vandaag en meisje wat heb je morgen" Het is precies of ik zelf naar het examen moet!
Anita,dank voor het langskomen terwijl ik absoluut geen tijd had om blogrondes te doen.Dat begrijp je zeker wel als je weet dat ik mijn nicht in geen 20 jaar gezien heb . Nu was zij en haar man hier voor 3 weken. Al mijn tijd ging naar hen ,want ze persoonlijk zien en spreken is nog wat anders dan chatten via de pc.En dan al die bezoekjes aan de rest van de familie... Vanmorgen zijn ze vertrokken terug naar Canada . Nu ga ik mijn huis weer eens onder handen nemen ,want poetsen en stof afnemen stond die weken niet hoog op de agenda!

Gepost door: magda | 04-06-08

*** Ik zal duimen voor goeie resultaten hé...
Groetjes nog...

Gepost door: marc | 05-06-08

Anita De examen van onze kleindochter starten ook begin volgende week,en ik heb er wat schrik van haar lievelingshondje is deze week gestorven waar ze me is opgegroeid en ze heeft zo een verdriet.We hebben haar beloofd als haar examen goed zijn dat ze een ander krijgt,maar dat brengt haar Speedy niet mee terug he, ze had hem van toen ze 3 jaar was en nu wordt ze er 17.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 05-06-08

Hier van hetzelfde... Ellen had vandaag ook haar eerste examen... boehhouden...

Gepost door: Annick | 05-06-08

Hallo ! Zo zie je maar : voor iedereen wat. De ene moet blokken, de andere moet bloggen...


Prettige dag !

Gepost door: Jeroen | 05-06-08

Hallo Anita, hier duimen we ook mee voor Wout!
Nog een fijne dag!
Groetjes.
Mireille.

Gepost door: mireille | 05-06-08

De commentaren zijn gesloten.