19-06-08

Wat een dag..........

Een dag die zo veelbelovende voornemens had, is 'in mineur' afgelopen.  Ik verheugde mij op vandaag, Wouter gedaan met examen, samen lekker 'Quicken' en achteraf shoppen voor zoonlief, wat denk je, als je dan nog jarig bent, kan die dag toch niet stuk....  maar niet is minder waar.

Het begon gisteravond.  Schoonmama, ons Bobonne, belt normaliter om en rond 9u30 om ons een goede nacht te wensen en zo weten wij dat alles in orde is.  Je weet maar nooit, een menske van 85, alleen in een huis, kan toch altijd iets gebeuren hè!  Welnu, gisteren werd niet getelefoneerd door ons Bobonne.  Eerst niet echt in de 'gaten' gehad, later opgemerkt, maar met 'ze zal het vergeten zijn' van de baan geruimd.

Vanochtend toch een beetje ongerust.  Vlug even bellen, dan is uiteraard alles opgelost. 8u30 telefoontje naar Bobonne....  niet opgenomen, 't ja Bobonne zal in de badkamer zijn....  8u40 niks.... 't ja misschien gazet uit brievenbus halen (moet ze voor buiten gaan)....  8u50 allée, heeft ze haar oorapparaten niet in.... 9u... dat kan nu toch niet meer hè!

Buurman opgebeld....  weet ons niet veel te vertellen, enkel.... de rolluiken waren reeds om 7 uur omhoog.... raar.... niet normaal.... 'k zal maar even gaan kijken.... maar.... is er soms iets gebeurd?....  durf niet alleen te rijden en bel mijn vriendin D. op...  jaja, ze gaat wel even mee....  oei telefoon.... wie is dat....

"Mevrouw, is dat bij G?"....."Ja"....."Wel mevrouw V is bij ons gehospitaliseerd"...."Wat?"...."Mevrouw V is bij ons gehospitaliseerd"......"Hoezo?  Sedert wanneer?"....."Sinds gisterenochtend Mevrouw"...."Wat?????????? en je belt ons nu pas??????????????"......"'t ja....."

Uiteraard als een briesende leeuw naar dat ziekenhuis.  Hoe halen ze het nu in hun hoofd ons pas een volledige dag later te verwittigen dat moeder in het ziekenhuis is opgenomen.  Ik begrijp zoiets niet.  Gelukkig is alles met ons Bobonne in orde gekomen en mag ze vermoedelijk, na het plaatsen van een "stend", zaterdag terug naar huis.

Je ziet...  niks in huis gekomen van ons moeder-zoon-shop-dagje en een verjaardag in mineur.

Toch wil ik alle lieve bloggers bedanken voor zoveel mooie wensen.  Na zo'n dagje deden ze me echt goed.

 

1

 

23:26 Gepost door anita in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

Eerst en vooral willen wij je toch nog een gelukkige verjaardag wensen. Pfff vreselijk dat ze zo lang wachten om jou op de hoogte te brengen. Ik hoop echt dat alles heel vlug in orde komt met jullie bobone.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 19-06-08

via Anita wens ik jou nog een prachtige verjaardag.
Ook al heb je het hemaal niet gemakkelijk in je leven.
En sterkte met bobone

groetjes Viv

Gepost door: viv | 19-06-08

Laat maar toch nog een prettige verjaardag gewenst. Dat was een dagje zeg.

Gepost door: ambereyes | 20-06-08

Dat is spijtig dat je dagje niet kon doorgaan... en ook spijtig voor Bobonne natuurlijk... en ik had je zo een fijne dag toegewenst...

Gepost door: Annick | 20-06-08

oei Anita, Dat is zeker geen prettig nieuws .Gelukkig is alles nog goed afgelopen ,maar de schrik zal er nu wel een poosje inzitten bij jullie.
Het beste met bobonne!

Gepost door: magda | 20-06-08

Hoi Anita,

een beetje laat maar ik wil je toch nog een hele gelukkige verjaardag toewensen.
Ik ben vandaag 2 jaar geworden, zo voel ik dat toch aan, voor mij is het ook feest, vandaag is het juist 2 jaar geleden dat ik de diagnose kreeg. Heb nu al 2 jaar overleefd van kanker, en ik ben aan mijn 2 de leven bezig nu, dus ben ik 2 jaar geworden.
Was wel even schrikken bij bonbonnetje, goed dat ze terug beter is
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 20-06-08

aiiiiiiiiiiiiiiiii, wat een leuke dag moest worden is een dag om nooit te vergeten dag geworden...Wat een toestand en dat ze niks hebben laten weten....Dat is helemaal te gek voor woorden....Hopelijk is ze snel weer beter en mag ze naar huis...
Heel veel beterschap voor haar en ga binnenkort dat dagje met je zoon maar inhalen :))))
doeiii

Gepost door: Anita | 21-06-08

grandioos te laat :( maar toch nog een prettige verjaardag ! Hopelijk alles terug ok met je schoonmoeder ! Geniet van je weekend ! En lieve Anita, bedankt voor al jouw superlieve steun, het helpt echt :)

Dikke zoen !

Gepost door: Marie-France | 21-06-08

Goedemorgen Anita Dat is zeker geen prettig nieuws .Gelukkig is alles nog goed afgelopen ,maar de schrik zal er nu wel een poosje inzitten bij jullie.
Wens haar in iedergeval veel beterschap toe
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 21-06-08

Dag lieve Anita, een beetje veel te laat, ik weet het, maar nooit TE laat ! Van harte een hele dikke proficiat gewenst met je verjaardag!! Ondanks dat het een hélse dag voor je was, hoop ik dat je toch een heel klein beetje van je verjaardag kon genieten!!
De zon schijnt hier prachtig, hopelijk kan ze jou met haar stralen verwarmen!

Dikke knuffel

Gepost door: Sofietiewietie | 22-06-08

pfffff amai, ze hebben je inderdaad pas heel laat verwittigd. Schandalig eigenlijk. Hopelijk is het allemaal in orde nu.

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 22-06-08

=^..^= Een warme knuffel...
Voor jou
Voor Bobonne
En voor je zoon...

XXX

Gepost door: Talleke | 22-06-08

Gelukkige verjaardag! ook van mij nog late verjaardagswensen Anita! maak er een jaar vol geluk en mooie momenten van samen met je familie, en voor Bobonne van mijn kant een volledige herstelperiode vol liefde, en voor je zonen een prchtig rapport!

dikke kus X
en ook nog eens een dikke merci voor je steun op mijn blog!

Gepost door: Claudine | 22-06-08

Goedenavond! Hopelijk komt alles goed met bobonneke. Dan kan je later nog een shopdagje houden met je zoon.
Het weekend zit er al weer op.
We zijn klaar voor een nieuwe week.
Bloggroeten

Gepost door: Chris | 22-06-08

Goedemorgen Anita
Hopelijk is alles nog goed met schoonmoeder!
Terug maandag,goed begonnen is half gewonnen.
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 23-06-08

ai meid
dit is gewoon schandalig dat ze je pas een dag later bellen
hoe kan dat nou??????ik hoop dat nu ondertussen alles ok is met bobonne hé
dikke knuf meid!

Gepost door: callemie | 23-06-08

is het nog goed afgelopen met omaatje???

doeiiiiiiiii

Gepost door: Anita | 24-06-08

Ongeloofelijk.. Na 1 volledige dag... Ik heb ook een bobonneke gehad.... ze werd er 82...Straks terug samen thuis... niets dat heerlijker is!
jaja, windpokken en een variant ervan is inderdaad de zona.... en ja ook heel pijnlijk!
moed!

Gepost door: moekemama | 29-06-08

De commentaren zijn gesloten.