08-09-08

 

Reeds enkele weken weet ik eigenlijk niet goed wat posten... er spoken allerlei dingen door mijn hoofd...  ik kan ze niet van me afzetten en niet echt onder woorden brengen...  je tracht te vechten en te zorgen dat andere niet teveel last en hinder van je ziekte ondervinden...  je tracht je sterk te houden, sterker dan je bent... en dan...  dan krijg je te horen:  jij bent niet ziek, je kan zelfs de dag na een behandeling gaan winkelen...  dat doet pijn... verdoemd veel pijn...verdriet5

08:34 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

Lieve Anita Ik kan me dat best voorstellen dat zoiets pijn doet, maar ik was bang voor pijn tot ik leerde dat pijn nodig was om te groeien!
Liefs en een dikke knuffel

Gepost door: Veerle | 08-09-08

Sterker uitkomen !! Hallo Anita,

ik begrijp je maar al te goed !
als mensen zoiets zeggen kan het idd heel hard aankomen !!! laat je hierdoor zeker niet uit je stuk slaan !!! je zal zien dat je er sterker door zal worden maar dat heeft tijd nodig !!!
ik denk aan je !!!

lieve groeten An

Gepost door: An | 08-09-08

:s é"@#§!è§!§èç Sommige mensen hè ... ge zou er soms met plezier uw geduld mee verliezen! Zo'n domheid dat houdt ge toch niet voor mogelijk. Ik weet nog dat mijn mama zich daar ook zo'n zorgen over kon maken als we eens genoten op een zonnig terrasje bij een speeltuin, kinderen braaf aan het spelen en wij aanhet genieten van een tasje koffie! Haar collega's zouden haar maar eens moeten zien. Ja EN???? Hebben zij elke dag weer schrik? Voelen zij de vermoeidheid. De misselijkheid? De chaos in de harten van iedereen die ons graag heeft. Het zoeken naar opvang voor de kinderen wanneer we weer eens naar het ziekenhuis moeten? Grrrrr, waanzinnig zo'n domheid! ELK MOMENT DAT JE KAN GENIETEN, GENIETEN. Dat is de boodschap .... als ze dan ook al moeten opmerkingen maken over gewoon naar de winkel gaan. Ok lol, nu stopt mijn tirade :) Diegenen die we moeten bekeren zullen we hier wel niet vinden zeker :)

Gepost door: flupque | 08-09-08

Hallo Anita Ik kan me goed voorstellen dat dat heel erg aankomt.
Hopelijk moeten ze dat zelf nooit tegen komen die misselijkheid,die vermoeidheid en al de rest die er komt nog bij kijken.
Ze weten niet beter zegde ik dan vroeger.
Positief blijven en iedereen in de ogen kijken dat was mijn motto.
Nog een fijne maandag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 08-09-08

Wat een belachelijke en domme opmerking. Daar komt zelfs mijn haar recht van omhoog staan. Ik zou zeggen, trek het je niet aan, zet je boven zo'n uitspraak, maar begrijp dat het je pijn doet.
Probeer het je toch niet te veel aan te trekken. Jij vecht, elke dag opnieuw en wat zij/hij denkt is haar/zijn probleem.
Sterkte!

Gepost door: Elly | 08-09-08

Anita als ik dit lees keert mijn maag. Zulke domme en pijnlijke opmerking

Dikke knuf Viv

Gepost door: viv | 08-09-08

Domme opmerkingen van domme mensen.
Laat ze je niet raken. Ze weten echt niet beter, he....tot hen iets overkomt. O jee, dan is de aarde te klein !!
Dikke knuffel.

Gepost door: els | 08-09-08

Sommige mensen zou je zo graag vol liefde een serieus stuk plakband op hun mond plakken. Die uitspraak moet idd héél veel pijn gedaan hebben. Ik zou willen zeggen "trek het je niet aan" maar ik weet dat dat loze woorden zijn. Ik hoop alleen dat er nog héél veel momenten zijn dat je kan gaan wandelen, gaan winkelen, kortom hoe meer jij gaat genieten hoe liever ik het zou hebben. Pas door de positieve momenten hou je immers de negatieve vol.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 08-09-08

Dat zijn opmerkingen van domme mensen...ze zijn gewoonweg niet slimmer...en jij bent een fantastische vrouw...dikke knuffel

Gepost door: Yolanda | 08-09-08

*** Oei Anita..Je niet laten doen hoor.Dat zijn enkel stomme en domme mensen die zoiets zeggen.Laat het niet aan je hart komen.Wij weten wel beter !!!!!!!!!!!!!!!

Ik wens je toch nog een fijne dinsdag
Groetjes

Gepost door: illness | 09-09-08

Dinsdag Goede morgen Anita,

Ik kom je een aangename dinsdag wensen !
Lieve groeten An

Gepost door: An | 09-09-08

Lieve Anita Ondanks alles een fijne en zonnige dinsdag gewenst!
Ik heb geen antwoord gekregen en begrijp het niet goed!
Liefs

Gepost door: Veerle | 09-09-08

Niet aantrekken.. heb dit ook al meegemaakt.. opmerkingen zoals :"werken kan je niet, maar wel op stap gaan..." en dan... het is toch ons leven... hebben wij niet het recht ervan te genieten ? Waar bemoeien anderen zich mee...

Gepost door: Annick | 09-09-08

dag Anita,

Via de blog van Flupque hier terechtgekomen...nog niet de kans gehad om alles te lezen...kom ik zeker snel eens doen....
Stoeme opmerkingen...kreeg af en toe ook van die opmerkingen...en soms voel ik me er dan schuldig over...of wanneer de mensen zeggen...wat een geluk dat jij maar halftijds moet werken...ze moesten eens weten!!!

Probeer het je toch niet te neig aan te trekken
liefs
Wenneke

Gepost door: Wen | 09-09-08

woensdag Hallo Anita,

Ik kom je een aangename woensdag wensen !

Lieve groeten An

Gepost door: an | 10-09-08

Ah meid! Je bent gewoon een sterke vrouw! Maar je moet niet altijd zo sterk zijn hoor, je mag gerust eens op onze schouder rusten, echt wel!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 10-09-08

De commentaren zijn gesloten.