30-12-08

Aftellen.....

jaja.... we tellen weer stilaan af...  het nieuwe jaar staat voor de deur... wat zal het ons brengen?... niemand die daar een antwoord op weet....

Ook ik tel stilaan af...  het einde van mijn behandeling tegen dat vreselijk spook is in 't zicht.  Nog 3 keer een verblijfje op de chemo-afdeling van Gasthuisberg boeken en we zijn er... en dan?

Kan ik dan echt dat hoofdstuk afsluiten en denken dat het een slechte triller was die ik gelezen heb?...  of was ik een verkeerde filmzaal binnengestapt ?... een vreselijk toneel gaan kijken of een valsklinkende opera bijgewoond?...2008.12.30-a

Het klinkt misschien stom maar...  hoewel ik heel erg uitzie eindelijk verlost te zijn van de driewekelijkse baxter-sessies... ben ik bang, zo bang...  wat nu???....  is nu echt alles voorbij?...  heb ik echt gewonnen?...  is dat monster helemaal weg...  weggesneden tijdens een operatie...  verjaagd door die chemo...  verbrand door de bestralingen en uiteindelijk de deur verzegeld met de herceptine...

We moeten het geloven maar.... het is zo verdomd moeilijk....

07:49 Gepost door anita in Borstkanker | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Ik wens jou een veel beter en gelukkig 2009 en hoop dat het K-monster volledig weg is xxxx

Gepost door: Viv | 30-12-08

ik hoop met je mee dat je na die 3 keer echt die enorme deur kan sluiten. Vergeten zal je het nooit ... maar dat het kan wegebben en wat naar de achtergrond verdwijnen; dat je je elke dag een beetje beter gaat voelen ... Je bent een moedige vrouw Anita!
Mijn allerbeste wensen voor 2009 ... een goede gezondheid bovenaan!

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 30-12-08

Vrouwtje is gisteren voor de laatst keer zonnestraaltjes gaan halen. Maar volgend jaar begint zij aan haar chemo en ze is net zo bang als jij hoor. Dus heel veel sterkte.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 30-12-08

Er zijn natuurlijk geen garanties in het leven... maar ik duim en hoop met jou mee, dat je deze hele verschrikkelijke weg niet voor niks hebt hoeven afleggen! En ik denk zelfs dat het helpt als je niet teveel zou twijfelen...je kin omhoog straks en gaan genieten dat je er nog bént! Dat je kunt genieten van alles dat het leven je biedt! Dat je een soort van tweede kans hebt gekregen. En er gewoon maar in geloven dat dat afschrikwekkende monster dat in je lichaam zat, verslagen is...voorgoed!! Ik hoop dat van harte in ieder geval!
Maak er een mooi nieuw jaar van meid!
Lieve groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 30-12-08

nog drie keer
aftellen meid
en voor goed!!!
dikke knuf

Gepost door: callemie | 30-12-08

Hallo Anita Bedankt voor de mooie tekst van Toon Hermans
En voor ju wens ik een heel nieuw gelukkig jaar en dat je het oude vlug mag vergeten.
Ninne

Gepost door: Ninne | 30-12-08

Anita Ik wens je ook een gelukkig gezond en zonder zorgen 2009 toe, ik hoopt echt voor jou dat alles mag achter de rug zijn en dat je alles moogt achter u laten.Ik zou schrijven dat u alles moogt vergeten ,maar dat kan een mens niet als hij dat eens meegemaakt heeft,maar ik hoopt toch dat alles mag over zijn.
Groetjes

Gepost door: jeske | 30-12-08

Anita, Wens jullie een gelukkig 2009 en we hopen dat het monster voorgoed weg is.

Fijne groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 30-12-08

Vraag me sterren, en ik zal je ze geven. Vraag me de maan, en je krijgt hem direct. Maar vraag me niet de zon...want dan ga ik mijn poten verbranden fijn einde jaar

Gepost door: mieke | 30-12-08

Geloven Geloof, hoop, liefde !!!
Een beter volgend jaar gewenst.

Gepost door: Ma Elly | 30-12-08

Hallo lieve meid, ik hoop dat het voor jou een jaar wordt met een nieuw begin, waar geen plaats is voor ziekte of pijn, een jaar vol voorspoed, genegenheid, maar vooral goede vooruitzichten ! Knuffel, prulleke.

Gepost door: nicole | 30-12-08

Wij wensen je ook een héél tof uiteinde en een fantastisch 2009 toe ! Hopelijk mogen al jedromen uitkomen !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 31-12-08

De commentaren zijn gesloten.