13-06-09

Ben ik even fier zeg !!!!!Zondag 7/6 om 7u 's morgens op de Nationale Luchthaven: een onwaarschijnlijke afspraak voor laatstejaars ASO, maar voor Stijn Bettens, Stef Cornelis en Wouter Gins (alle uit 6 WeWi) is het een grote dag! Het Europees Bureau voor Ruimtevaart ESA organiseert namelijk naar tweejaarlijkse gewoonte een symposium over ruimte-onderzoek met behulp van ballonnen en sondeerraketten en aanverwante domeinen. Ook voor zgn. 'space-education' is er aandacht en het is precies in dat verband dat onze leerlingen gaan deelnemen aan dat symposum. Niet enkel als toehoorder, maar als spreker! Stijn zal het woord voeren namens een ruimer team, want niet iedereen kan mee; het is juni en er zijn ... examens :-(

In zijn uiteenzetting zal Stijn de symposiumgangers (het neusje van de zalm - wereldwijd - in de genoemde onderzoeksdomeinen) uitleggen waar de vrijwilligers van het SP. ACE project van ons college de afgelopen twee jaar zoal mee bezig geweest zijn. Dat is niet iedereen gegund: voordat je als spreker mag optreden op een symposium moet je eerst een artikel insturen (een zogenaamd 'abstract') waarin je schetst waarover je wil praten. Experts terzake nemen dat door en enkel de meest interessante en vernieuwende voorstellen worden goedgekeurd. Het is dus een dikke pluim voor onze leerlingen, voor het SP. Ace project en voor het hele college dat we nu voor de derde keer OP RIJ (!) die internationale erkenning krijgen!

Volg de 'avonturen' van Stijn, Stef en Wouter in het Duitse Bad Reichenhall van maandag tem zondag.  (E. de Schrijver - leraar wetenschappen)

 

10:10 Gepost door anita in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

fier! dat kan ik me goed voorstellen dat je fier bent... amai nog ni! wat een belevenis moet dat zijn voor die gasten! sjiek!
geniet er van, en ook van het zonnetje!
hoe is het verder nog met je?!

Gepost door: tricky | 13-06-09

Hoi Anita,

Reden genoeg om fier te zijn, wat een belevenis zeg, ben ook benieuwd hoe het met je gaat nu
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 15-06-09

Proficiat!!! Jullie mogen zeker fier zijn op jullie flinke zoon Wouter .Maar vandaag is het wel een heel bijzondere dag !Op 16juni1979 stapten jullie in het huwelijksbootje .Als ik goed kan tellen is dit vandaag precies 30 jaar!Daarom wens ik jullie een heel gelukkige huwelijksverjaardag.Maak er nog een fijne dag van en drink maar een lekker glaasje champagne!AUGURI TANTE SOLANGE EN DE GANSE FAMIGLIA.

Gepost door: Tante Solange | 16-06-09

dag Anita, je mag terecht fier zijn op je zoon!!
En tante Solange zegt dat 16 juni jullie huwelijksverjaardag is . Gefeliciteerd !

Gepost door: magda | 18-06-09

BELEVENISSEN..... DAT ZIJN NOGAL BELEVENISSEN HE ANITA, JE ZOU VOOR MINDER FIER ZIJN OP ZO EEN ZOON.....MAAR VIA DE BLOCK VAN ANNICK KOM IK JULLIE PROFICIAT WENSEN MET DE HUWELIJKS VERJAARDAG.....SANTE ....EN GENIET NOG VELE JAREN TESAMEN.....

GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 19-06-09

Hip hip hoera...is er hier een jarige...ik wens je een heel gelukkige verjaardag...xxx

Gepost door: Yolanda | 19-06-09

Anita Ik kom je een heel mooie en gezellige verjaardag wensen, en nog heel veel jaartjes erbij in goede gezondheid.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 19-06-09

Proficiat met je verjaardag!
ik ben ook jarig vandaag ,maar ik ben van 1948,beetje ouder dus.
nog een fijne dag!
miet

Gepost door: miet | 19-06-09

een heel gelukkige verjaardag Anita,maak er maar een gezellige dag van groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 19-06-09

hiep hiep hoera Ik kom je een hele fijne verjaardag toewensen Anita, en een goede gezondheid want dat is het allerbelangrijkste hé, fijn weekend nog
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 20-06-09

HOERA Via computer met 1 dagje vertraging :BUON COMPLEANNO Anita !Lang zal ze leven in de gloria!Hopelijk kunnen we nog vele jaren je verjaardag vieren.Maak er nog een leuk weekend van en laat je maar eens lekker verwennen .Groetjes en dikke kus;tot binnenkort.

Gepost door: tante Solange | 20-06-09

Met 2 dagen vertraging PROFICIAT met je verjaardag, Anita!

Nog een fijne ZON(!)dagavond toegewenst!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 21-06-09

Ook ik kom je nog even een fijne verjaardag wensen Anita...

Groetjes

Gepost door: pcuser | 22-06-09

De commentaren zijn gesloten.